Új toronyházak érkeztek a Lian Li-től

A Lian Li mérnökei nemrégiben dobták piacra legfrissebb számítógépházukat, de már megint újdonsággal jelentkeznek a piacon: a vállalat két friss terméket készített, amelyek a PC-A70F és PC-A71F típusjelzést viselik.  Mindkét termék teljes méretű toronyház, a PC-A70F modell 220 x 290 x 585 mm-es, míg a PC-A71F változat 220 x 590 x 615 mm-es méretekkel büszkélkedik.

Új toronyházak érkeztek a Lian Li-től

A Lian Li mérnökei nemrégiben dobták piacra legfrissebb számítógépházukat, de már megint újdonságokkal jelentkeznek a piacon: a vállalat két friss terméket készített, amelyek a PC-A70F és PC-A71F típusjelzést viselik. Mindkét termék teljes méretű toronyház, a PC-A70F modell 220 x 290 x 585 mm-es, míg a PC-A71F változat 220 x 590 x 615 mm-es méretekkel büszkélkedik.

Közös a termékekben, hogy mindkettő öt darab 5,25 hüvelykes bővítőhellyel fogadja az optikai meghajtókat és a különböző előlapi paneleket. A házak tetején elhelyezett I/O panelek egy eSATA, egy FireWire, két audió és összesen négy darab USB 2.0-s portot kínálnak, ami igen gazdag felszereltséget jelent. Az újdonságok a „divatnak” megfelelően szerszámmentesen szerelhetőek és számos olyan megoldást tartalmaznak, amelyek a rendszerek csendes működését segítik. A tápegység rögzítéséhez egy gumírozott keretet használ a gyártó, de a gumi lábak a merevlemezeknél is jelen vannak, így a HDD-k által keltett rezgések kevésbé terjednek át a ház egyes részeire, ahol aztán alap esetben felerősödnének.

A gyártó gondolt a vízhűtő rendszerek használóira is, ugyanis a termékek hátulján két furat áll rendelkezésre, amelyeknek a külső radiátor csöveinek kiépítésénél vehetjük nagy hasznát. A rendszer szellőzéséről összesen négy darab ventilátor gondoskodik: a ház hátulján két darab 120 mm-es légkeverő van jelen, amelyek 1500-as percenkénti fordulatszámon üzemelnek, míg a ház elején található ugyancsak két darab, de már 140 mm-es átmérőjű légkeverők 1000-es percenkénti fordulatszámon pörögnek és kék ledes megvilágítással rendelkeznek. Ez utóbbiak, vagyis a ház elején lévő egységek friss levegőt szállítanak a rendszerbe és egyúttal hűtik a merevlemezeket is.

A két újdonság között a legfontosabb különbség abban rejlik, hogy a PC-A70F esetében nem áll rendelkezésre ajtó a ház elején, míg a PC-A71F termék esetében igen.

A PC-A70F és A71F modellek a hónap végén jelenhetnek meg kereskedelmi forgalomban, az előbbi házért 229 dollárt, míg az utóbbi, ajtóval is ellátott változatért 259 dollárt kérnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward