Új Thermaltake ház: Element G

A Thermaltake számos érdekes számítógépházzal van jelen a piacon. A vállalat most egy újabb érdekes terméket készített, amelynek segítségével kifejezetten a játékos társadalom tagjait próbálják célba venni. Az Element sorozatba tartozó Element G típusjelzéssel ellátott ház megtervezésénél szem előtt tartották a gamer konfigurációk igényeit, így a rendszert igen impresszív hűtéssel látták el, amely nem kevesebb, mint négy – köztük egy igen nagy átmérőjű – ventilátort is tartalmaz.

Új Thermaltake ház: Element G

A Thermaltake számos érdekes számítógépházzal van jelen a piacon. A vállalat most egy új terméket készített, amelynek segítségével kifejezetten a játékos társadalom tagjait próbálják célba venni. Az Element sorozatba tartozó Element G típusjelzéssel ellátott ház megtervezésénél szem előtt tartották a gamer konfigurációk igényeit, így a rendszert igen impresszív hűtéssel látták el, amely nem kevesebb, mint négy – köztük egy igen nagy átmérőjű – ventilátort is tartalmaz.

Az elegáns fekete festéssel ellátott Element G ház 480 x 230 x 521 mm-es méretekkel rendelkezik, súlya pedig igen figyelemre méltó: egészen pontosan 7,92 Kg. Az újdonság összesen három darab 5,25 hüvelykes külső bővítőhelyet kínál, ezen kívül hét darab belső 3,5 hüvelykes, merevlemezeket fogadó bővítőhellyel és két darab 2,5 hüvelykes, SSD-ket fogadó hellyel is ellátta a gyártó. A termékről nem hiányoznak az előlapi portok sem, amelyek már inkább „tetőlapi” csatlakozóknak nevezhetőek, ugyanis az utóbbi idők divatjának megfelelően a ház tetején foglalnak helyet. A csatlakozók között négy darab USB 2.0-s, valamint két darab audio port található.

Hűtés tekintetében sincs oka szégyenkezni az háznak: az összesen négy darab ventilátor nagy hatékonysággal végzi a rendszer szellőztetését. A ház elején és tetején egy-egy 200 mm-es, ledes „ColorShift” légkeverő foglal helyet (hatféle színváltási lehetőség), amelyek 600-as és 800-as percenkénti fordulatszám-tartományon belül üzemelnek. A ház hátulján egy 140 mm-es, 1000 RPM-en üzemelő ventilátor foglal helyet, míg a ház bal oldalán egy 230 mm-es légkeverő teljesít szolgálatot. Utóbbi, azaz a 230 mm-es ventilátor szintén 600-as és 800-as percenkénti fordulatszám között pörög. A források ugyan nem említik, de a légkeverők fordulatszáma valószínűleg az előlapi portok mellett található potméterrel szabályozható.

A ház hamarosan megjelenhet kereskedelmi forgalomban, az Element G ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward