Új processzorhűtő a Termaltake kínálatában

A Thermaltake Orb névre hallgató processzor és videokártya hűtő családjában már eddig is számos modell volt jelen, de mától újabb termékkel bővül a kínálat. A Blue Orb és Golden Orb modellek mellett mostantól akár a GunMet Orb terméket is választhatjuk, ha univerzális processzorhűtő alkalmatosságra van szükségünk.

Új processzorhűtő a Termaltake kínálatában

A Thermaltake Orb névre hallgató processzor és videokártya hűtő családjában már eddig is számos modell volt jelen, de mától újabb termékkel bővül a kínálat. A Blue Orb és Golden Orb modellek mellett mostantól akár a GunMet Orb terméket is választhatjuk, ha univerzális processzorhűtő alkalmatosságra van szükségünk.

A GunMet (vagy GunMetal) hűtőbordájának lamellái különleges, metál tónussal rendelkeznek, az alkalmatosság dizájnosnak és szépnek mondható. A Thermaltake hűtőjének névválasztása, avagy a GunMet elnevezés arra utal, hogy a gyártó az újdonsággal kifejezetten a játékos vásárlóközönséget, illetve a felsőkategóriás megoldásokat kereső felhasználókat kívánja megcélozni, ugyanis ezek a rétegek rendszerint harcban állnak konfigurációikkal, hogy a gépezetből a lehető legnagyobb teljesítményt sajtolják ki.

A Thermaltake GunMet Orb univerzális alkalmatosság, tehát mint mondtuk, AMD (socket AM/AM2) és Intel (socket LGA-775) processzorokhoz egyaránt használható. A hűtőbordák alumíniumból készültek, az egység súlya 545 gramm. A Thermaltake GunMet Orb 120 mm-es ventilátora 1800-as (+-10%) percenkénti fordulatszámmal üzemel, a ventilátor 17 dB-es zajszintet produkál, ami már tényleg jónak mondható. A ventilátor egyébként működés közben a benne található fehér lednek köszönhetően tetszetős, fehér fényt bocsát ki. Az egység élettartama a gyártó állítása szerint nagyjából 30.000 üzemóra.

A Thermaltake GunMet Orb várhatóan rövid időn belül megjelenik kereskedelmi forgalomban, ám az egység várható végfelhasználói árával kapcsolatban még nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward