Új Poseidon házat készít a Gigabyte

A tajvani székellyel rendelkező Gigabyte egy új Poseidon ház készítésén munkálkodik, a Poseidon 310-es kódnévre hallgató újdonság megjelenésére és hivatalos bejelentésére azonban még körülbelül egy hónapot várniuk kell az érdeklődőknek. A Gigabyte újdonsága alumíniumból készül, a ház oldallapjai cserélhetőek lesznek: plexiablakkal szerelt, vagy hűtőráccsal felvértezett oldallapot helyezhetünk majd a ház oldalára.

Új Poseidon házat készít a Gigabyte

A tajvani székellyel rendelkező Gigabyte egy új Poseidon ház készítésén munkálkodik, a Poseidon 310-es kódnévre hallgató újdonság megjelenésére és hivatalos bejelentésére azonban még körülbelül egy hónapot várniuk kell az érdeklődőknek. A Gigabyte újdonsága alumíniumból készül, a ház oldallapjai cserélhetőek lesznek: plexiablakkal szerelt, vagy hűtőráccsal felvértezett oldallapot helyezhetünk majd a ház oldalára. A Poseidon 310 vízhűtő rendszernek is helyet kínál majd, így az overclockerek számára ideális választásnak bizonyulhat.

A ház moduláris felépítéssel áll a merevlemezek rendelkezésére, a gyártó állítása szerint a ház gyakorlatilag szerszámok nélkül is szerelhető lesz. A Poseidon 310 9,8 Kg-os súllyal rendelkezik, a ház összesen 5 darab 5,25"-os bővítőhellyel lesz felvértezve. A rendszer jó szellőzésének érdekében a Gigabyte házában 2 darab 120 mm-es ventilátort helyezhetünk el: az egyik ventilátor a porszűrő mögé helyezhető el a ház elején, a másik egység a ház hátsó részében kaphat helyet.

A jelenlegi információk szerint a Poseidon 310 november folyamán lesz elérhető kereskedelmi forgalomban, a ház kétféle színben, feketében vagy ezüstben választható majd. Az újdonság várható árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward