Új, OLED gombokkal ellátott billentyűzet

Új, OLED gombokkal ellátott billentyűzet

Lassan már nem kell bankot robbantani ahhoz, hogy szert tehessünk egy OLED gombokkal ellátott billentyűzetre. Az UnitedKeys megkezdte legfrissebb termékének szállítását, ami nem más, mint egy programozható OLED funkcióbillentyűkkel ellátott különleges billentyűzet. A termék a hasonló megoldásoknál olcsóbban kerül forgalomba, viszont nem is minden billentyűjén található 1 hüvelykes OLED kijelző.

Maga az újdonság 260 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba, ami jelentősen alacsonyabb ár, mint például az Art Lebedev Optimus Maximus megoldásáé, amely jelenleg 1579 dollárba kerül. Azért az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy nincs egy súlycsoportban a két termék. Az UntidKeys termékén csak a funkcióbillentyűkön találunk OLED kijelzőket, amelyeket tetszőleges módon testreszabhatják a felhasználók. A gyártó állítása szerint többféle funkciógomb kiosztást lehet elkészíteni: például ha a Home gombra beállítjuk a Google oldalát, majd megnyomjuk a gombot, akkor a többi billentyűn a Gmail-hez tartozó parancsok jelenhetnek meg. A felhasználók 64x64 pixeles ikonokat tölthetnek fel a gombok kijelzőire, ebben segítségükre van a termékhez mellékelt szoftver és az USB kapcsolat. Az UnitedKeys külön kiemeli, hogy a készülék mindössze egyetlen USB kábeles kapcsolatot igényel a működéshez, nincs egyéb csatlakozók alkalmazására szükség.

Az új, különleges billentyűzetet az UnitedKeys hivatalos weboldalán keresztül lehet megrendelni. A gyártó azoknak, akik meg vannak elégedve jelenlegi billentyűzetükkel, külön USB-s, OLED gombokkal ellátott funkcióbillentyűzetet kínál, amely 200 dollárba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward