Új okostelefonok és laptopok a HP-tól

A HP termékkínálata a mai napon új tagokkal bővül: a vállalat három új notebookot és két új okostelefont mutatott be. Az első újdonság a HP iPAQ 600-as üzleti okostelefon, amely számos hasznos szolgáltatással rendelkezik. A készülék 520 MHz-es Marvel PXA270-es processzorral lett felvértezve, a QVGA kijelző 2,8 colos képátlóval és LED-es háttérvilágítással büszkélkedik. A termék 128 MB Rammal és 256 MB Rommal érkezik, rendelkezik GSM/GPRS/EDGE, háromsávos HSPDA, 802.11g WiFi, Bluetooth 2.0+EDR és GPS támogatással egyaránt. A készülék fel van szereleve 3 Megapixeles kamerával is, amely maximum 4x-es digitális zoom használatára képes.

Új okostelefonok és laptopok a HP-tól

A HP termékkínálata a mai napon új tagokkal bővül: a vállalat három új notebookot és két új okostelefont mutatott be. Az első újdonság a HP iPAQ 600-as üzleti okos telefon, amely számos hasznos szolgáltatással rendelkezik. A készülék 520 MHz-es Marvel PXA270-es processzorral lett felvértezve, a QVGA kijelző 2,8 colos képátlóval és LED-es háttérvilágítással büszkélkedik. A termék 128 MB Rammal és 256 MB Rommal érkezik, rendelkezik GSM/GPRS/EDGE, háromsávos HSPDA, 802.11g WiFi, Bluetooth 2.0+EDR és GPS támogatással egyaránt. A készülék fel van szerleve 3 Megapixeles kamerával is, amely maximum 4x-es digitális zoom használatára képes.

A második okostelefon az iPAQ 900-as, amely nagyjából azonos tulajdonságokkal rendelkezik, mint a 600-as modell azzal a különbséggel, hogy az iPAQ 900-as QWERTY billentyűzettel és 2,46 colos LED-es háttér világítású QVGA kijelzővel bír.

A notebookok között három újdonságot üdvözölhetünk. Az első termék a Compaq 6520S, amely 14,1 colos WXQA kijelzővel van felszerelve, a kijelzőt hagyományos, vagy BrightView kijelzővel egyaránt el lehet majd érni. Az újdonság Celeron vagy Core 2 Duo processzorral és maximum 2 GB rendszermemóriával áll a felhasználók rendelkezésére. Az 2,3 KG-os noteszt Vista Hime Basic, Vista Business, FreeDOS vagy RedFlag Linux operációsrendszerrel látja el a HP.

A második új laptop a 6720S kódnevet viseli. Ez a termék tulajdonképpen hardver és operációsrendszer szintjén hasonló a 6520S modellhez, ám a 6720S már 15,4 colos WXGA kijelzővel rendelkezik. A 6720S valamivel nehezebb a 6520S-nél, a készülék súlya 2,5 KG.

A harmadik újdonság a 6820S, amely 17 colos WXGA+ kijelzővel rendelkezik, a notebook támogatja a teljes Intel mobil processzor választékot. A nagyméretű kijelző működtetéséről egy ATI Mobility Radeon X3150-es GŐU gondoskodik, a készülékhez Vista Home Basic, Vista Business vagy FreeDOS operációsrendszert választhatunk.

A HP egyelőre nem szolgált információval az újdonságok árával és megjelenésével kapcsolatban, a hírek szerint a termékek szállítása az elkövetkező hetek folyamán kezdődik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward