Új mini-ITX alaplapok: VIA Epia SN sorozat

A VIA új mini-ITX alaplapokat dob piacra hamarosan, az újdonságok a VIA Epia SN sorozat tagjai lesznek. A vállalat megjelenik a piacon a leggyorsabb mini-ITX alaplappal, amely VIA EPIA SN18000G típusjelzést visel, az alaplap 1,8 GHz-es C7-es processzorral büszkélkedik. A vállalat állítása szerint ez a termék 30%-kal gyorsabb, mint a korábbi EPIA modellek. A csúcs alaplap mellett egy szerényebb teljesítményű, passzív hűtéssel rendelkező újdonságot is készített a vállalat, ez az alaplap EPIA SN10000EG típusjelzéssel bír.

Új mini-ITX alaplapok: VIA Epia SN sorozat

A VIA új mini-ITX alaplapokat dob piacra hamarosan, az újdonságok a VIA Epia SN sorozat tagjai lesznek. A vállalat megjelenik a piacon a leggyorsabb mini-ITX alaplappal, amely VIA EPIA SN18000G típusjelzést visel, az alaplap 1,8 GHz-es C7-es processzorral büszkélkedik. A vállalat állítása szerint ez a termék 30%-kal gyorsabb, mint a korábbi EPIA modellek. A csúcs alaplap mellett egy szerényebb teljesítményű, passzív hűtéssel rendelkező újdonságot is készített a vállalat, ez az alaplap EPIA SN10000EG típusjelzéssel bír. Az SN sorozat tagjai között 1,5 GHz-es és 1,0 GHz-es processzorral szerelt változatok is lesznek.

Az EPIA SN sorozathoz a CN896-os IGP chipszetet alkalmazza a VIA. AZ integrált videó vezérlővel rendelkező lapkakészlet DirectX 9-es támogatással felvértezett Chrome9 HC motorral dolgozik, amely hardveres MPEG2-es gyorsításra is képes. Az integrált videó vezérlőt helyettesíthetjük egy külön videokártyával is, mivel az alaplapon találunk PCIE x16-os bővítőhelyet.

A VIA Epia SN sorozat tagjai 2 darab memória foglalattal rendelkeznek, amelyek DDR2-667 MHz-es ramok fogadására képesek egészen 4 GB-os mennyiségig. Az alaplapon 4db sata csatlakozó, egy IDE csatlakozó, egy CompactFlash kártyahely valamint két ethernet csatlakozó van jelen.

A VIA EPIA SN sorozat tagjai sorozatgyártásban majd csak jövő hónaptól készülnek, a termékek várhatóan november folyamán jelennek meg először kereskedelmi forgalomban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward