Új Mac Pro és Xserve konfigurációk

Az Apple új Mac Pro és Xserve konfigurációkat mutatott be, amelyek már az Intel 45 nm-es csíkszélességgel készülő Xeon processzorait hordozzák magukban. AZ új Apple konfigurációk rendkívül erősek, ám ennek sajnos ára van: mélyen zsebbe kell nyúlnia annak, aki ilyen gépre vágyik.

Új Mac Pro és Xserve konfigurációk

Az Apple új Mac Pro és Xserve konfigurációkat bemutatására készül, amelyek már az Intel 45 nm-es csíkszélességgel készülő Xeon processzorait hordozzák magukban. AZ új Apple konfigurációk rendkívül erősek, ám ennek sajnos ára van: mélyen zsebbe kell nyúlnia annak, aki ilyen gépre vágyik.

Az új Mac Pro két darab 2,8 Ghz-s órajellel rendelkező négymagos Xeon processzort, 2 GB DDR2-800 FB-DIMM memóriát és AMD Radeon HD 2600 XT videokártyát tartalmaz. A rendszerben320 GB-os 7200 RPM-es SATA merevlemez foglal helyet. Az újdonság ajánlott végfelhasználói ára várhatóan 2799 dollár lesz, ám ennél brutálisabb kiszerelésben is elérhető lesz a gép. Aki vastagabb pénztárcával rendelkezik, az nyugodtan megrendelheti a két darab 3,2 GHz-es négymagos Xeon processzorral, 32 GB DDR2-800 FB-DIMM memóriával, 4 TB háttértárral és NVIDIA Quadro FX 5600-as videokártyával felvértezett erőművet is, ennek a konfigurációnak az árát azonban nem merték közölni.

Az új Mac Pro mellett új Xserve rendszerek is forgalomba kerülnek. A 3000 dolláros alapárral bíró konfiguráció egy darab 2,8 GHz-es négymagos Xeon processzort, 2 GB DDR2-800 FB-DiMM memóriát, valamint 80 GB-os SATA merevlemezt és egy integrált Radeon X1300-as videó vezérlőt tartalmaz. A konfigurációban természetesen két darab gigabites ehternet csatlakozó is helyet kapott. Az Xserve család legerősebb tagja két darab 3 GHz-es négymagos Xeon processzort, 32 GB memóriát és 3 TB háttértárat tartalmaz, ám ennek a modellnek az ára nem ismert.

A MacRumors információi szerint az Apple az új Mac Pro és Xserve konfigurációk mellett további újdonságokat piacra dobására készül, ilyen újdonság lehet a hamarosan megjelenő új MacBook, amely már az Intel 45 nm-es mobil Core 2 Duo processzorával lesz felvértezve.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward