Új G31-es alaplap az Abit műhelyéből

A vállalat új alaplappal bővítette kínálatát: az I-G31-es ípusjelzéssel ellátott termék mATX formátummal, G31-es északi híddal és ICH7-es déli híddal áll az átlagfelhasználók és a HTPC építők rendelkezésére. Az új alaplap kis mérete ellenére ígéretes darabnak tűnik, egyedül az árával kapcsolatban nincsenek még információk.

Új G31-es alaplap az Abit műhelyéből

A vállalat új alaplappal bővítette kínálatát: az I-G31-es típusjelzéssel ellátott termék mATX formátummal, G31-es északi híddal és ICH7-es déli híddal áll az átlagfelhasználók és a HTPC építők rendelkezésére. Az új alaplap kis mérete ellenére ígéretes darabnak tűnik, egyedül az árával kapcsolatban nincsenek még információk.

Az Abit újdonsága LGA-775-ös processzorfoglalattal rendelkezik, így támogatja az Intel új, 45 nm-es csíkszélességgel rendelkező processzorait is. A deszka 1333 MHz-es FSB-vel fogadja a processzorokat, a termék DDR2-800 MHz-es memóriatámogatással bír, de csak két darab DIMM foglalattal rendelkezik, így maximálisan 4 GB rendszermemóriát helyezhetünk el benne. Az újdonság integrált videó vezérlőt tartalmaz, amely nem más, mint az Intel GMA 3100-as egysége (DX 9.0, SM 2.0, OpenGL 1.4), az alaplap ezen kívül 5.1-es HD audió vezérlővel is büszkélkedik. Az egyetlen darab PCIE x16-os csatolófelületnek köszönhetően az integrált videó vezérlő helyett akár egy erősebb videokártyát is használhatunk. A bővítőhelyek között 1 darab PCIE x1-es és 2 darab hagyományos PCI csatolófelület is helyet kapott.

Az Abit újdonsága gigabites ethernet porttal, 4 darab SATA csatlakozóval, 8 darab USB 2.0-ás csatolófelülettel, egy IDE porttal, valamint egy Floppy csatlakozóval is el van látva. Az alaplap 244 x 210 mm-es mérettel rendelkezik, a termék árával kapcsolatban - mint mondtuk -egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward