Új év, új Everest: megérkezett az 5.00-s verzió

Az Lavalys Everest névre keresztelt alkalmazása rendkívül népszerű az átlagfelhasználók és a tuningmesterek között, ugyanis a szoftver segítségéve a rendszer aktuális teljesítményéről, a különböző alkatrészek tulajdonságairól és hőfokairól egyaránt információhoz juthatunk. A szoftver most mérföldkőhöz érkezett: a gyártó bejelentette az 5.00-s verziót, amely számos új funkcióval és néhány új termék támogatásával érkezik, de emellett a tőle megszokott megbízhatósággal és pontossággal üzemel.

Új év, új Everest: megérkezett az 5.00-s verzió

Az Lavalys Everest névre keresztelt alkalmazása rendkívül népszerű az átlagfelhasználók és a tuningmesterek között, ugyanis a szoftver segítségéve a rendszer aktuális teljesítményéről, a különböző alkatrészek tulajdonságairól és hőfokairól egyaránt információhoz juthatunk. A szoftver most mérföldkőhöz érkezett: a gyártó bejelentette az 5.00-ás verziót, amely számos új funkcióval és néhány új termék támogatásával érkezik, de emellett a tőle megszokott megbízhatósággal és pontossággal üzemel.

Az 5.00-ás Everest már támogatja az Intel Core i7-es, valamint Diamondville maggal ellátott Atom processzorait, ezenkívül zökkenőmentesen együttműködik az AMD Phenom II-es központi egységeivel is. A termék a béta verziójú Windows 7 operációsrendszer alatt is tökéletesen üzemel, sőt, Windows Vista alatt új, automatikus indítási funkciót is kínál. A szoftver figyelmeztető szolgáltatással is bővül, amely riaszt minket, ha túlmelegedést, feszültségesést, túlfeszültséget vagy a hűtőventilátor meghibásodását érzékeli. A termék OpenGL 3.0-s támogatást is magában foglal, emellett a gépünkön lévő OpenGL verzió ellenőrzésére is képes. Az Everest 5.00 kibővített audió információt nyújt azáltal, hogy az OpenAL és a High Definition Audio fülek segítségével is tájékozódhatunk a rendszer képességeiről. A Windows Vista felhasználók számára további újítás az is, hogy az Everestben a telepített oldalsáv mini alkalmazásokról (gadget) is információkhoz lehet jutni. Mostantól a GPGPU eszközökről (ATI Stream és Nvidia CUDA) is találunk listát a hasznos kis alkalmazáson belül.

A gyártó állítása szerint az új alkalmazás esetében a felhasználói visszajelzések alapján is eszközöltek néhány módosítást. A program jelenleg több, mint 85000 eszközről tartalmaz információkat és a legfrissebb technológiák támogatásával is fel van vértezve. Az Everest Ultimate és Corporate verzióinak próbaváltozatát a lavalys.com-ról lehet letölteni. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward