Új Dell LCD monitor szokatlan felbontással

Új Dell LCD monitor szokatlan felbontással

A Dell kínálata egy új, 23 hüvelykes képátlójú széles kijelzős LCD monitorral bővült, ami eddig nem is túl érdekes tény. A termék 16:9-es képaránnyal és rendkívül szokatlan, 2048 x 1152 pixeles natív felbontással érkezik (a Samsung néhány napja mutatott be hasonló modellt). A vállalat nemrégiben dobott piacra egy 24 hüvelykes modellt is, amely azonban szokványos, 1920 x 180 pixeles natív felbontással üzemel, természetesen ez utóbbi modell is 16:9-es képaránnyal bír.

Az új felbontásnak köszönhetően a termékén sokkal több képpont helyezkedik el, mint az átlagos 16:10-es képarányú 24 hüvelykes LCD-ken. Az új termék 2,36 megapixeles, míg a hagyományos 24 hüvelykes példányok 2,3 megapixeles felbontást kínálnak. A magasabb képpont mennyiség ellenére a gyártó által megadott adatok alapján ebben a termékben is TN+film panel lapul csakúgy, mint 24 hüvelykes nagytestvérében. A 23 hüvelykes monitor 2 ms-os válaszidővel és 160 fokos betekintési szögekkel büszkélkedik, a képpont távolság 0,249 mm. A panel 300 cd/m2-es fényerővel és 1000:1 kontrasztaránnyal érkezik, a monitor tartalmaz egy 2 megapixeles beépített webkamerát, csatlakozók tekintetében pedig DVI és VGA bemenetekkel van ellátva. A monitor egyébként 55,8 cm x 26,5 cm x 44,5 cm-es méretekkel és 7,8 Kg-os súllyal rendelkezik.

A Dell SP2309W ára jelenleg 352 dollár körül mozog Kanadában, a termék hamarosan elérhető lesz az Amerikai Egyesült Államok területén is. Az új monitor magyarországi végfelhasználói árával és megjelenésének pontos dátumával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward