Új DDR3-as ramok az OCZ-től

Az OCZ elkészítette a világ leggyorsabb DDR3-as memóriáit, amelyek 1800 MHz-es órajelen üzemelnek 8-8-8-as időzítés mellett. A gyártó állítása szerint a memóriák amellett, hogy jelenleg a legnagyobb órajellel rendelkeznek a piacon, még némi tuningpotenciált is magukban hordoznak, így a lelkes overclockerek számára lehetőség van egy kis rekorddöntésre is.

Új DDR3-as ramok az OCZ-től

Az OCZ elkészítette a világ leggyorsabb DDR3-as memóriáit, amelyek 1800 MHz-es órajelen üzemelnek 8-8-8-as időzítés mellett. A gyártó állítása szerint a memóriák amellett, hogy jelenleg a legnagyobb órajellel rendelkeznek a piacon, még némi tuningpotenciált is magukban hordoznak, így a lelkes overclockerek számára lehetőség van egy kis rekorddöntésre is. Az OCZ friss termékei 200 MHz-cel magasabb órajelen üzemelnek, mint a Super Talent eddigi leggyorsabb memória moduljai.

"Az OCZ örömmel mutatja be a világ első DDR3-as moduljait, amelyek 1800 MHz-es órajellel rendelkeznek. Ezek a memóriák nem csak a leggyorsabb specifikációval bírnak, de egyúttal némi tuningpotenciállal is rendelkeznek, hogy a felhasználóknak lehetőségük legyen a rekordok megdöntésére is." - mondta Dr. Michael Schuette, az OCZ Technológiai fejlesztésekért felelős részlegének alelnöke. "Az 1600 MHz-es órajelen működő modulok után most az OCZ  kínálatában az 1800 MHz-es példányok is megtalálhatóak lesznek, ezek a modulok 14400 MB/s-os maximális memória sávszélességgel bírnak, az időzítések tekintetében már a gyorsabb DDR és DDR2-es modulokhoz hasonlíthatóak." - állítja Dr. Schuette.

A modulok az OCZ XTC hűtési eljárásával vannak felvértezve a még tökéletesebb hőleadás érdekében. Az OCZ-nél a modulokat kézzel tesztelik, így a termékek gond nélkül együttműködnek a DDR3-as platformokkal a megadott órajelek és időzítések alkalmazása mellett.

A gyártó kétcsatornás csomagban, illetve darabonként egyaránt értékesíti a termékeket. A kétcsatornás csomagok 700 dolláros áron kerülnek a boltok polcaira, míg egy modulért 350 dollárt kell letenni az asztalra. A PC3-14400-as modulokra élettartam-garanciát vállal az OCZ.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward