Új billentyűzetek a Logitech-től

A Logitech kínálata két új billentyűzettel és egy új billentyűzet-egér párossal bővült. A gyártó újdonságai a Logitech-től már megszokott minőséget és dizájnt hordozzák magukban, így várhatóan hasonlóan népszerűek lesznek, mint a vállalat jelenleg forgalomban lévő termékei.

Új billentyűzetek a Logitech-től

A Logitech kínálata két új billentyűzettel és egy új billentyűzet-egér párossal bővült. A gyártó újdonságai a Logitech-től már megszokott minőséget és dizájnt hordozzák magukban, így várhatóan hasonlóan népszerűek lesznek, mint a vállalat jelenleg forgalomban lévő termékei.

Az újdonságok közül a legérdekesebb talán a háttérvilágítással ellátott billentyűzet. A vezetékkel ellátott újdonság 9,3 mm-es vastagsággal bír, az egység új, úgynevezett PerfectStroke technológiával készül, így sokkal kényelmesebb rajta gépelni - állítja a gyártó. Az eljárás lényege, hogy a billentyűk a megszokott 2,2 mm-es távolság helyett 3,2 mm-t tesznek meg, mielőtt az érzékelő lapkát zárnák, a hosszabb út pedig kényelmesebb használatot eredményez. A háttérvilágítással ellátott billentyűk minőségi kivitellel készülnek: a gyártó többrétegű festést, lézeres betűmarást és mikro lencsés fényvisszaverőket használ, így a betűk élesek és könnyedén olvashatóak. A háttérvilágítást a felhasználók szabályozhatják, így könnyedén beállítható a szükséges fényerő. A billentyűzet puha csuklótámasszal és számos funkcióbillentyűvel van ellátva.

A második billentyűzet már a noteszgép felhasználókat célozza meg: az újdonság a diNovo Keyboard for Notebooks nevet viseli. Az egység fényes fekete festéssel rendelkezik, a csuklótámasz viszont szálcsiszolt alumíniumból készül, így a gyártó állítása szerint meglehetősen szép a termék. Az újdonság teljes méretű billentyűzet, azaz a numerikus billentyűkkel bezárólag minden szükséges billentyű megtalálható rajta. Az egység 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia segítségével kapcsolódik a rendszerhez, így még kábellel sem kell bajlódni, kényelmesen használható. A termék szintén tartalmazza a PerfectStroke technológiát, emellett vékony is: vastagsága a hátlaptól a billentyűk tetejéig mindössze 22.10 mm. A Logitech újdonsága a fejlett energiafelhasználásnak köszönhetően 3 évig képes üzemelni egyetlen elemmel.

Végül, de nem utolsó sorban, hamarosan piacra kerül a Logitech Cordless Desktop S520 is, amely egy billentyűzet-egér páros asztali számítógépekhez. A csomagban egy teljes méretű billentyűzet, valamint egy lézeres egér lapul. Az egér a gyártó szerint sokkal hatékonyabban használható, mint optikai érzékelővel ellátott társai: sokkal pontosabb és jobban követi a mozdulatokat, mint az optikai rágcsálók. Az új billentyűzet-egér páros energiatakarékosan üzemel, a billentyűzet 15 hónapig, míg az egér 8 hónapig képes elemről üzemelni. A billentyűzeten számos multimédiás- és funkció billentyű található, így az Excel, a Word vagy a webböngésző elindítható egyetlen gombnyomással.

A háttérvilágítással rendelkező Logitech Iluminated Keyboard az Amerikai Egyesült Államokban és Európa területén várhatóan októberben kerül forgalomba, ár 79,99 dollár körül mozog majd. A Logitech diNovo Keyboard for Notebooks szintén októberben érkezik, ára 99 dollár lesz, míg a Logitech Cordless Desktop S520 még ebben a hónapban a boltok polcaira kerülhet, ára 59,99 dollár körül fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward