Új BenQ monitor Full HD támogatással

A BenQ mérnökei a piac mozgását követve újabb monitort mutatta be, amely E2200HDA típuesjelzéssel kerül forgalomba. A vásárlói igények a teljes HD felbontás iránt egyre nagyobbak, így egyre több gyártó kínál a monitor piacon olyan modellt, amely megfelel ezen elvárásoknak. A BenQ terméke szokatlan, 21,5 hüvelykes képátlóval érkezik, az újdonság kijelzője 16:9-es képaránnyal és 1920 x 1080 pixeles natív felbontással rendelkezik.

Új BenQ monitor Full HD támogatással

A BenQ mérnökei a piac mozgását követve újabb monitort mutatta be, amely E2200HDA típusjelzéssel kerül forgalomba. A vásárlói igények a teljes HD felbontás iránt egyre nagyobbak, így egyre több gyártó kínál a monitor piacon olyan modellt, amely megfelel ezen elvárásoknak. A BenQ terméke szokatlan, 21,5 hüvelykes képátlóval érkezik, az újdonság kijelzője 16:9-es képaránnyal és 1920 x 1080 pixeles natív felbontással rendelkezik.

A gyártó külön kihangsúlyozza, hogy a monitor kijelzőjének natív felbontása és a Full HD videók felbontása hajszálpontosan megegyezik, így a termék a lehető legjobb mozi élményt kínálja, a film egyes részleteinek elvesztése nélkül. A kijelző egyébként 10,000:1 kontrasztaránnyal, 300 cd/m2-es fényerősséggel és kimondottan jó, 5 ms-os válaszidővel bír.

A gyártó az E2200HDA modellt beépített sztereó hangszórókkal is ellátja, de a termék tartalmazza a BenQ saját, Senseye névre hallgató képjavító technológiáját is. Az új modellen kívül további öt darab 21,5 hüvelykes és 24 hüvelykes Full HD monitort mutat majd be a BenQ, a termékek a BenQ E és M sorozatának kínálatát bővítik majd.

Az E sorozatban helyet foglaló további két egység fel lesz szerelve HDMI és DVI-D csatlakozókkal egyaránt, az újdonságok 2 ms-os válaszidővel és Windows Vista Premium minősítéssel érkeznek. A BenQ 16:9-es képaránnyal rendelkező Full HD LCD monitorjai Kínában, Európában, Ázsiában és Latin Amerikában lesznek elérhetőek az idei év harmadik negyedévében. A termékek várható végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward