Új, alacsony fogyasztású AMD CPU-k

Az AMD termékpalettája hat új processzorral bővül: az újdonságok között Athlon, Athlon X2 és Sempron modellek egyaránt jelen vannak, ami közös a jövevényekben, az az alacsony fogyasztás: mindegyik processzor 45W-os TDP-vel rendelkezik. A hat termék már az AMD új számozási sémája szerint kapja a típusjelzését, azaz két betűből és négy számból áll a processzor "neve".

Új, alacsony fogyasztású AMD CPU-k

Az AMD termékpalettája hat új processzorral bővül: az újdonságok között Athlon, Athlon X2 és Sempron modellek egyaránt jelen vannak, ami közös a jövevényekben, az az alacsony fogyasztás: mindegyik processzor 45W-os TDP-vel rendelkezik, azaz alacsony fogyasztásúnak mondható. A hat termék már az AMD új számozási sémája szerint kapja a típusjelzését, azaz két betűből és négy számból áll a processzor "neve".

A mezőnyben egy Athlon X2-es modellt találunk, amely a BE-2400-as típusjelzést viseli, a termék 2,3 GHz-es órajellel és 104 dolláros árral kerül a boltok polcaira. A következő két termék két darab egymagos Athlon processzor: egyikük az LE-1600-as, amely 2,2 GHz-es órajellel és 47 dolláros árcédulával büszkélkedik, míg a másik LE-1620-as névre hallgat, 2,4 GHz-es órajellel rendelkezik, ára 53 dollár.

A Sempron család is új tagokkal bővül: a gyártó összesen 3 új processzort dob piacra. Az első egység LE-1100-as kódnevet visel, órajele 1,9 GHz, a termék ára várhatóan 37 dollár lesz. A második versenyző LE-1200-as névre hallgat, ez a processzor 2,1 GHz-es órajellel és 48 dolláros árral érkezik, míg a harmadik, azaz az LE-1250-es modell 2,2 GHz-es órajellel és 53 dolláros árral próbálja majd elnyerni a felhasználók tetszését.

A feltüntetett árak 1000 darabos rendelés esetén érvényesek, az egységek várhatóan hamarosan kaphatóak lesznek a hazai boltokban is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward