Új 24 colos monitor a Philipstől

A Philips mérnökei egy új LCD monitorral kedveskednek mindazoknak, akik éppen irodai felhasználásra keresnek megjelenítőt. A 24 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott jövevény a 240B1CS típusjelzést kapta és Full HD, azaz 1920 x 1080 pixeles native felbontás mellett üzemel.

Új 24 colos monitor a Philipstől

A Philips mérnökei egy új LCD monitorral kedveskednek mindazoknak, akik éppen irodai felhasználásra keresnek megjelenítőt. A 24 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott jövevény a 240B1CS típusjelzést kapta és natív felbontása 1920 x 1200 pixeles (ritkaság a nagy Full HD mániában).

Az újdonság kijelzője 300 cd/m2-es fényerő, 25000:1 dinamikus kontrasztarány és 5 ms-os válaszidő mellett üzemel. A termékhez tartozó állvány segítségével a kijelző magassága állítható, sőt, a megjelenítőt dönthetjük és forgathatjuk is, így a paramétereket az adott környezetnek megfelelően tökéletesen beállíthatjuk. Az új termék multimédiás megoldásnak számít, ugyanis két darab, egyenként 1,5W-os terhelhetőségű beépített hangszórót is tartalmaz. A video bemenetek között egy D-Sub és egy DVI port van jelen, a HDMI csatlakozót sajnos lespórolták a mérnökök, de irodai megoldás lévén ez nem is csoda.

A kényelmesebb használat érdekében két USB portot is tartalmaz a monitor, így a billentyűzetet, webkamerát vagy egyéb perifériákat közvetlenül a monitorra is csatlakoztatatjuk. A Philips 240B1CS hamarosan kereskedelmi forgalomban is elérhető lesz, de az újdonság már most is előrendehető, ára 297 euró magasságában helyezkedik el. Bővebb információk a hivatalos pdf-ben találhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward