Új, 20 hüvelykes Dell monitor érkezik

Új, 20 hüvelykes Dell monitor érkezik

A Dell csendben elérhetővé tette legfrissebb LCD monitorát, amely 20 hüvelykes képátlóval, 16:9-es képaránnyal és TN panellel próbál majd hódítani a piacon. A széleskijelzős újdonság 1600 x 900 pixeles natív felbontás mellett működik. Az 5 ms-os válaszidővel üzemelő kijelző 1000:1 kontrasztaránnyal és 250 cd/m2-es fényerővel büszkélkedik, a panel függőleges és vízszintes betekintési szögei egyaránt 160 fokosak. A kijelző képpont távolsága 0,2768 mm-es.

A 25 fokban dönthető kijelző megfelelő testreszabhatóságot biztosít (előre 4 fok, hátra pedig 21 fok). A termék Kensigton biztonsági porttal is rendelkezik, amelybe számkódos zárral ellátott kábelt illesztve megvédhetjük a monitort a tolvajoktól, illetve megnehezíthetjük azok dolgát (asztalhoz „láncolás”).

A 362.3 mm x 491 mm x 193.5 mm-es méretekkel rendelkező monitor kábelekkel együtt 4,58 Kg-ot nyom a mérlegen. Az egység érdekes módon a VGA bemenet mellett nem DVI, hanem egy HDMI portot tartalmaz, amelynek sokan örülni fognak. Maga az ST2010-es monitor a gyártó állítása szerint 20W-os átlagfogyasztás mellett üzemel, míg készenléti állapotban kevesebb, mint 1 W-ot fogyaszt. Az alacsony energiafelhasználás a két fényforrásból álló direkt háttérvilágításnak köszönhető, amely 25%-os energia megtakarítást tesz lehetővé a tradicionális, négy fényforrást alkalmazó monitorokhoz képest.

A termék Kínában már kapható, ott 142 dollárnak megfelelő összegért lehet hozzájutni. Az európai és az amerikai megjelenéssel kapcsolatban egyelőre nem szolgált információkkal a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward