Tűz- és vízálló külső merevlemezek

A Sentry Group meglepő újdonsággal jelentkezik a piacon: a vállalat olyan külső merevlemezeket kínál,amelyek tűz- és vízálló házzal büszkélkednek, így adatainkat tűz- és vízkár esetén is biztonságban tudhatjuk, persze csak bizonyos ideig. A Sentry Group Fire-Safe/Waterproof elnevezésre hallgató külső egységeiben Maxtor OneTouch 4 Mini merevlemezek dolgoznak, amelyek egy különleges házban kaptak helyet a védelem érdekében.

Tűz- és vízálló külső merevlemezek

A Sentry Group meglepő újdonsággal jelentkezik a piacon: a vállalat olyan külső merevlemezeket kínál, amelyek tűz- és vízálló házzal büszkélkednek, így adatainkat tűz- és vízkár esetén is biztonságban tudhatjuk, persze csak bizonyos ideig. A Sentry Group Fire-Safe/Waterproof elnevezésre hallgató külső egységeiben Maxtor OneTouch 4 Mini merevlemezek dolgoznak, amelyek egy különleges házban kaptak helyet a védelem érdekében.

A tűz- és vízálló készülékek a gyártó állítása szerint 30 percig képesek elviselni a 844 fokos hőt, azaz eddig a hőmérséklethatárig képesek érdemben védeni az adatainkat, vízkár esetén 24 óráig bírják az egységek a víz alatti megpróbáltatásokat. Az egységek tűz- és vízkár elleni védelmét ETL vizsgálatok alapján határozták meg.

A Sentry Group újdonságai nem csak fizikailag, de szoftveresen is védik adatainkat, a gyártó ugyanis számos szoftvert mellékel a termékekhez, amelyek között megtalálható a Maxtor SafetyDrill, illetve egyéb adatvédő- és kódoló alkalmazások. Az új külső merevlemezek 80 GB-os és 160 GB-os tárolókapacitással érkeznek, a termékek 259,99 (kb. 47.000 HUF) és 319,99 dolláros áron (kb. 57.000 HUF) kerülnek forgalomba.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward