Thermaltake Xaser S1000: új notebook hűtő

Számos meglepően jó dizájnnal rendelkező notebook hűtőpad kapható manapság, amelyek nem csak szépek, de segítenek a noteszgép különböző alkatrészei által termelt nagy mennyiségű hó elvezetésében. Ezek a termékek asztali notebook használat esetén jönnek jól, ilyen a Thermaltake most bemutatott újdonsága is, amely a Xaser S1000-es típusjelzést viseli.

Thermaltake Xaser S1000: új notebook hűtő

Számos meglepően jó dizájnnal rendelkező notebook hűtőpad kapható manapság, amelyek nem csak szépek, de segítenek a noteszgép különböző alkatrészei által termelt nagy mennyiségű hő elvezetésében. Ezek a termékek asztali notebook használat esetén jönnek jól, és közéjük tartozik a Thermaltake most bemutatott újdonsága is, amely a Xaser S1000-es típusjelzést viseli.

A gyártó legújabb notebook hűtője gyakorlatilag egy hónap alatt már a harmadik friss megoldás. A Xaser S1000-es modell tetszetős, fekete festéssel érkezik, a termék két darab 70 mm átmérőjű ventilátorral próbálja hűteni a forrófejű noteszgépeket. A ventilátorok kék leddel is el vannak látva (amelyek remélhetőleg lekapcsolhatóak...), a légkavarók fordulatszáma változtatható. A ventilátorok 1200 RPM-es maximális fordulatszámmal képesek üzemelni, ehhez az értékhez 18 dB-es zajszint társul, ami halknak mondható.

A ventilátorok működéséhez szükséges áramot a notebook USB portjáról veszi fel a termék (összesen 1 db csatlakozóról). Maga a hűtőpad 320 mm x 100 mm x 300 mm-es méretekkel és 390 grammos súllyal bír. A Thermaltake Xaser S1000  a 12 hüvelykestől egészen a 15 hüvelykes kijelzővel ellátott noteszgépekig használható. A gyártó egyelőre nem árulta el, hogy az újdonság mennyibe fog kerülni, de erről a részletről az elkövetkező hetek folyamán várhatóan lehull majd a lepel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward