Thermaltake VGA hűtő: a méret a lényeg

A Thermaltake standja az idei Computexen számos érdekes hűtési megoldást vonultatott fel, ám a különlegességek között volt egy nem mindennapi VGA hűtő is. A T-Rad² egy nem mindennapi hűtőalkalmatosság: a gyártó által tervezett modell hatalmas méreteivel vonza a látogatók és felhasználók tekinteteit.

Thermaltake VGA hűtő: a méret a lényeg

A Thermaltake standja az idei Computexen számos érdekes hűtési megoldást vonultatott fel, ám a különlegességek között volt egy nem mindennapi VGA hűtő is. A T-Rad² modell hatalmas méreteivel vonza a látogatók és felhasználók tekinteteit.

A T-Rad² 228 mm x 104 mm x 24,3 mm-es méretekkel rendelkezik, súlya egyáltalán nem csekély: az újdonság 398 grammot nyom a mérlegen. A Thermaltake különlegessége réz talppal van ellátva, az egység összesen hat darab hőcsőből épül fel, ezek kötik össze a talpazatot a tekintélyes mennyiségű alumínium lemallával. A T-Rad² természetesen ventilátorral vagy ventilátorokkal is felszerelhető: döntésünktől függően egy darab 120 mm-es vagy akár két darab 92 mm-es ventilátort helyezhetünk el a hűtőalkalmatosságon, így jelentősen javíthatjuk a hűtés hatásfokát.

A gyártó állítása szerint a T-Rad² az ATI Radeon HD 3850-es és Radeon HD 3870-es kártyákkal, illetve az Nvidia GeForce 9800 GTX-szel kompatibilis. A Thermaltake a bemutató alkalmával nem árulta el, hogy az újdonság várhatóan mikor kerül forgalomba, sőt, az egység várható végfelhasználói árával kapcsolatban sem szolgáltak információval. Az biztos, hogy a hűtő nem lesz olcsó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward