Thermaltake MeOrb: új CPU hűtő HTPC-hez

A Thermaltake Orb családja egy új taggal bővült: a friss termék MeOrb névre hallgat és kifejezetten a HTPC felhasználók számára fejlesztette ki a vállalat. Az újdonság rendkívül alacsony, mindössze 47 mm-es magassággal bír, így tökéletesen passzol a kisebb HTPC konfigurációkba is. A MeOrb a HTPC-k hűtésproblémáinak megoldására készült. A HTPC konfigurációk, más néven házimozi számítógépek rendkívül népszerűek a felhasználók körében, ugyanis a termékek igényes dizájnnal és kis mérettel próbálják kielégíteni a multimédiás igényeket, emellett még a nappali díszének szerepét is betöltik.

Thermaltake MeOrb: új CPU hűtő HTPC-hez

A Thermaltake Orb családja egy új taggal bővült: a friss termék MeOrb névre hallgat és kifejezetten a HTPC felhasználók számára fejlesztette ki a vállalat. Ennek köszönhetően rendkívül alacsony, mindössze 47 mm-es magassággal bír, így tökéletesen passzol a kisebb HTPC konfigurációkba is.

Az új processzorhűtő kettő darab 6 mm-es heat pipe segítségével vezeti el a processzor által termelt hőt, a heat pipe-ok kör alakban helyezkednek el a hűtő talpazata körül és számos lamellát tartalmaznak a hatékony hőleadás érdekében. A külső köríven összesen 92 darab alumínium borda, míg a belső köríven 69 darab alumínium borda foglal helyet. Maga a hűtő 106.8 x 94.6 x 47 mm-es méretekkel rendelkezik, az egység súlya mindössze 258 gramm. A lamellák fölött elhelyezett 92 x 92 x 25 mm-es méretű ventilátor 800 és 1700 RPM közötti fordulatszámon üzemel, zajszintje a különleges ventilátor lapátoknak köszönhetően 16 dB, várható élettartama pedig 50000 óra.

Az új hűtő egy univerzális modell, ugyanis Intel Socket LGA 775-ös (Core 2 Extreme, Core 2 Quad, Core 2 Duo, Pentium D, Pentium 4, Pentium, Celeron D, Celeron), valamint AMD Socket AM2,AM2+,939 és 754-es processzorokhoz (Phenom, Athlon 64 FX,  Athlon 64 X2, Athlon 64, Sempron) egyaránt tökéletesen használható. Az újdonság várhatóan jövő hónapban kerül forgalomba, ám arról, hogy a termék pontosan mennyibe fog kerülni, még nem érkeztek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward