Thermaltake hűtő LGA 1156-os CPU-khoz

A Lynnfield kódnévvel ellátott új Intel processzorok megjelenése még mindig nagyjából egy hónapra van, ám a különböző gyártók már eddig is sorra jelentkeztek saját, LGA1156 kompatibilis processzorhűtőikkel. Most a Thermaltake illetékesei jelentették be legfrissebb hűtőjüket, amelyet kifejezetten az új processzorok számára készítettek, gyakorlatilag a termék leírásába a processzorfoglalatok kompatibilitási listájában csak az LGA-1156-os tokozás szerepel.

Thermaltake hűtő LGA 1156-os CPU-khoz

A Lynnfield kódnévvel ellátott új Intel processzorok megjelenése még mindig nagyjából egy hónapra van, ám a különböző gyártók már eddig is sorra jelentkeztek saját, LGA1156 kompatibilis processzorhűtőikkel. Most a Thermaltake illetékesei jelentették be legfrissebb hűtőjüket, amelyet kifejezetten az új processzorok számára készítettek. Gyakorlatilag a termék leírásában a processzorfoglalatok kompatibilitási listájában csak az LGA-1156-os tokozás szerepel.

Az sokat sejtető, Silent 1156-os típusjelzéssel ellátott processzorhűtő 110 x 72 x 140 mm-es méretekkel büszkélkedik, a termék súlya egészen pontosan 382 gramm. A gyártó a hűtő alaplapra való rögzítéséhez az Intel processzoroknál már régóta használatos, ún. „Push Pin” típusú megoldást alkalmazza. Az újdonság réz talpazattal rendelkezik, amelyből összesen két darab 8 mm-es átmérőjű, szintén rézből készült heat pipe indul ki, és viszi a processzor által termelt hőt a fenti alumínium lamella tömbbe. A hűtőbordákon egy 92 mm-es átmérővel rendelkező ventilátor helyezkedik el, a légkeverő percenkénti 800-as és 1700-as fordulatszámok között üzemel a rendszer aktuális terheltségének megfelelően, a termék maximális zajszintje csak 22 dB(A)-es.

A csak és kizárólag LGA-1156-os processzorokat támogató Silent 1156-os modell remek alternatíva lehet a processzorok gyári hűtőjével szemben. A Thermaltake az újdonságot a Lynnfield processzorok megjelenésével egy időben dobja majd piacra, a Silent 1156 ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward