Thermaltake CPU hűtő teljes egészében rézből

A Thermaltake fejlesztőcsapata kissé átdolgozta a már meglévő, MaxOrb névre hallgató procersszorhűtőt. A MaxOrb alapjaira épülő egység teljes egészében rézből készült, így még nagyobb hatékonysággal vezeti ela  processzor által termelt hőt, mint a korábbi, nagy népszerűségnek örvendő társa, a MaxOrb. A MaxOrb EX minden eleme rézből készült: az egység talpa, hűtőbordái és a hőcsövek egyaránt. A termék összesen hat darab, egymástól független hőcső segítségével juttatja el a processzor hőjét a talpazattól a hűtőbordákig.

Thermaltake CPU hűtő teljes egészében rézből

A Thermaltake fejlesztőcsapata kissé átdolgozta a már meglévő, MaxOrb névre hallgató procersszorhűtőt. A MaxOrb alapjaira épülő egység teljes egészében rézből készült, így még nagyobb hatékonysággal vezeti el a processzor által termelt hőt, mint a korábbi, nagy népszerűségnek örvendő társa, a MaxOrb. A MaxOrb EX minden eleme rézből készült: az egység talpa, hűtőbordái és a hőcsövek egyaránt. A termék összesen hat darab, egymástól független hőcső segítségével juttatja el a processzor hőjét a talpazattól a hűtőbordákig.

A MaxOrb EX egy 120 mm-es átmérővel rendelkező ventilátorral van felszerelve, amely kék ledes világítást is tartalmaz, ezáltal a modderek gépében is ideális látványt biztosít. A ventilátor fordulatszáma 1300 RPM és 2000 RPM között változik a rendszer igénybevételétől függően, az egység 16 dB-es minimális zajszinttel bír. A hűtő 143 x 144 x 95,2 mm-es méretekkel rendelkezik, a réz alkalmatosság súlya 580 gramm.

A Thermaltake MaxOrb EX tulajdonképpen egy univerzális hűtő, ugyanis többféle processzorfoglalatra illeszkedik, ezek között jelen van az Intel LGA-775, valamint az AMD AM2, AM2+, 939 és a Socket 754-es foglalat is. A gyártó a termék mellé felsőkategóriás hővezető pasztát is csomagol, hogy még hatékonyabb legyen a rendszer hő leadása, ezzel pedig a hűtési folyamat is javuljon.

A MaxOrb EX a gyártó állítása szerint hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban, az egység várható végfelhasználói árával kapcsolatban azonban még nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward