The Crew - Ezért nem jön PS3-ra

Xbox 360-ra igen, PS3-ra viszont nem érkezik a Ubisoft autós játéka, most kiderül, mi áll a döntés hátterében.

The Crew - Ezért nem jön PS3-ra

A Ubisoft a Gamescomon jelentette be, hogy a The Crew PC, PS4 és Xbox One mellett Xbox 360-ra is ellátogat, PS3-ra viszont nem. A tegnapi aprókban mi is megemlítettük a dolgot, azóta viszont az is kiderült, miért döntöttek így a fejlesztők.

A Ubisoft a Kotakunak küldött egy rövid magyarázatot:

"A The Crew-t eredetileg az újgenerációs konzolokra építettük, ezért amikor megszületett a döntés, hogy portoljuk az előző generációra is, elhatároztuk, hogy kizárólag arra a platformra koncentrálunk, ami a legközelebb áll az új generáció technikai felépítéséhez, és ez az Xbox 360 (...) Jelenleg nem dolgozunk PS3-as változaton, inkább arra koncentrálunk, hogy a The Crew-t egyszerre szállítsuk Xbox One-ra, PS4-re, PC-re és Xbox 360-ra, november 11-én."

Már csak az a kérdés, vajon ehhez mit szólnak a PS3 tulajok... Az viszont nyújthat egy hajszálnyi reménysugarat, hogy a nyilatkozatban az olvasható, "jelenleg" nem dolgoznak PS3-as változaton, szóval ki tudja, mit hoz a jövő. A játékot egyébként a Fuelt is készítő Asobo Studio portolja Xbox 360-ra, az Ivory Tower és Ubisoft Reflections segítségével. Megjelenés tehát november 11-én, pár hét múlva pedig újabb The Crew bétateszt kezdődik PC-n.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward