Tetszetős notebook hűtő az Antec-től

Az Antec kínálatában megjelent egy új hűtőalkalmatosság, amelynek segítségével melegedő laptopunkat hűthetjük le. Az Antec Notebook Cooler 200-as típusjelzéssel ellátott újdonság nem csak hatékony szerkezet, de rendkívül látványos is: az egység dizájnja egyedi és különleges, a benne elhelyezett ventilátor kék ledes megvilágítással bír, ami nagyon jól passzol a termék dizájnjához. Más kérdés, hogy a fényből egy notebook használata közben mennyi fog látszani.

Tetszetős notebook hűtő az Antec-től

Az Antec kínálatában megjelent egy új hűtőalkalmatosság, amelynek segítségével melegedő laptopunkat hűthetjük le. Az Antec Notebook Cooler 200-as típusjelzéssel ellátott újdonság nem csak hatékony szerkezet, de rendkívül látványos is: az egység dizájnja egyedi és különleges, a benne elhelyezett ventilátor kék ledes megvilágítással bír, ami nagyon jól passzol a termék dizájnjához. Más kérdés, hogy a fényből egy notebook használata közben mennyi fog látszani (és mennyire lesz idegesítő).

Az Antec noteszgép hűtője 2,2 x 33 x 28,4 centiméteres méretekkel bír, az alkalmatosság 200 mm-es átmérőjű ledes ventilátorát USB porton keresztül lehet működtetni, az egység áramfelvétele rendkívül alacsony (0,3-0,4A), így próbál a gyártó spórolni a notebook akkumulátor idejével.. Az termék súlya 0,7 Kg. A nagyméretű ventilátor percenként 400-as (24 dB) vagy 600-as (27 dB) fordulaton üzemel (felhasználó által szabályozható), így elegendő levegőt szállít, miközben elfogadható zajszinten üzemel. A hűtőalkalmatosság élettartamát 50.000 órában adta meg a gyártó. A Notebook Cooler 200-ast  az Antec szakemberei kifejezetten hardcore játékosoknak ajánlják, ugyanis a termék ideális a nagyteljesítményű noteszgépek hűtésének kiegészítéséhez, de természetesen a hagyományos notebookokhoz is jó az eszköz.

A Notebook Cooler 200-as újdonságra a gyártó 3 év garanciát vállal, az egység ajánlott végfelhasználói ára 90 dollár körül fog alakulni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward