Tetszetős Mini-ITX ház az Origen-ae kínálatában

Az Origen-ae egy igen neves vállalatnak számít a HTPC házak piacán: a cég számos minőségi, rendkívül tetszetős dizájnnal készülő házat forgalmaz, amelyeknek többsége az átlagember számára majdhogynem elérhetetlen, ugyanis a minőségi termékek általában igen borsos áron kerülnek forgalomba.

Tetszetős Mini-ITX ház az Origen-ae kínálatában

Az Origen-ae egy igen neves vállalatnak számít a HTPC házak piacán: a cég számos minőségi, rendkívül tetszetős dizájnnal készülő házat forgalmaz, többnyire igen borsos áron.

A vállalat most a Computex alkalmával rántotta le a leplet legfrissebb termékéről, amely egy Mini-ITX rendszerek számára készített HTPC ház. A 200 dolláros házikó olcsónak egyáltalán nem mondható, de ha házat kell választani például egy Zotac 9300 ITX-WiFi alaplaphoz, akkor ez a termék igen jó esélyekkel indulhat. A termék előlapján egy beépített LCD kijelző foglal helyet.

Az újdonság belsejében egy 150W-os tápegység várja a kiszemelt konfigurációt, ez a teljesítmény egy ilyen rendszer számára bőven elegendő kell, hogy legyen. A DC-DC tápegység a ház egyik oldalán, a 2,5 hüvelykes merevlemez/SSD meghajtó számára kialakított rögzítőhely a ház másik oldalán található, míg az alaplap fölött a Slim optikai meghajtó foglal helyet. A rendszer hűtés szempontjából jó kialakítással bír: a processzorhűtőnek elegendő hely marad a különböző alkatrészek mellett, sőt, a ház szellőzése sem rossz.

A termékben két darab vékony, 80 mm-es átmérőjű ventilátor elhelyezésére nyílik lehetőség a számukra kialakított furatoknak köszönhetően. A ház egyébként minőségi kivitellel bír: szálcsiszolt alumínium borításának és lekerekített, íves kialakításának köszönhetően ideális választás lehet egy HTPC konfiguráció építéséhez, amely akár a lakás díszeként is szolgálhat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward