Szupergyors Super Talent memória csomag

A Super Talent bejelentette a világ első, 4 GB-os memóriacsomagját, amelyben DDR3-1800 MHz-es memória modulok lapulnak. Az újdonság a gyártó tuningbarát termékcsaládját, azaz a Project X sorozatot próbálja erősíteni a jövőben. A 4 GB-os kit a legtöbb hardcore játékos és memóriaintenzív alkalmazásokat futtató felhasználó számára lehet ideális, ugyanis a ramok viszonylagos gyorsaságuk mellett nagy kapacitással rendelkeznek.

Szupergyors Super Talent memória csomag

A Super Talent bejelentette a világ első, 4 GB-os memóriacsomagját, amelyben DDR3-1800 MHz-es memória modulok lapulnak. Az újdonság a gyártó tuningbarát termékcsaládját, azaz a Project X sorozatot próbálja erősíteni a jövőben. A 4 GB-os kit a legtöbb hardcore játékos és memória intenzív alkalmazásokat futtató felhasználó számára lehet ideális, ugyanis a ramok viszonylagos gyorsaságuk mellett nagy kapacitással rendelkeznek.

A Super Talent új memóriacsomagja CL8-8-8-24-es időzítéssel üzemel, ami 2 GB-os memória modulok esetében egyáltalán nem mondható rossznak. A 2 darab 2 GB-os memória modulra élettartam garanciát is vállal a Super Talent. A gyártó DDR3-1800 MHz-es 4 GB-os csomagja világelsőnek számít, ugyanis a konkurens cégek hasonló méretű kitjeiben általában maximum DDR3-1800 MHz-es modulok foglalnak helyet, erre büszkék is a Super Talent vezetői:

"A vetélytársaink kínálatában csak  DDR3-1600 MHz-es sebességen üzemelő 4 GB-os csomagok találhatóak, de mi ezeknél gyorsabb modulokat készítettünk, amelyek nagy sebességgel és agresszív időzítéssel állnak a felhasználók rendelkezésére." mondta Joe James, a Super Talent marketing részlegének igazgatója.

A Super Talent új memória csomagja W1800UX4GP típusjelzéssel büszkélkedik, a termék hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban is, ára 499 dollár körül mozog majd

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward