Szeptember 10-én érkeznek a Barcelona-k

Hivatalos forrásból származnak azok az információk, amelyek szerint az AMD Barcelona családjának egyes tagjai ez év szeptemberének 10. napján debütálnak majd.

Szeptember 10-én érkeznek a Barcelona-k

Hivatalos forrásból származnak azok az információk, amelyek szerint az AMD Barcelona családjának egyes tagjai ez év szeptemberének 10. napján debütálnak majd. A chipek megjelenését már sokan várják, ezek az egységek nagy jelentőséggel bírnak a jelenleg anyagi gondokkal küzdő nagyvállalat számára. A várakozások szerint a chipek segítenek némi részesedést visszanyerni a szerverpiacon, egyszóval kulcsfontosságúak a termékek.

Szeptember 10-én az 1,9 GHz-es órajellel büszkélkedő 2348-as processzort és a 2,0 GHz-en működő 2350-es kódnévvel rendelkező társát indítja útjára a gyártó. A többi processzor várhatóan október folyamán jelenik majd meg, ez alól kivétel a 2354-es elnevezésű 2,2 GHz-es példány, ezzel a termékkel már valószínűleg augusztus folyamán is lehet majd találkozni. Az AMD-hez közel álló források állítása szerint a gyártó képes lesz akár a 2,5 GHz-es órajel elérésére is a Barcelona modellek esetében, ám ezekről a termékekről egyelőre semmilyen információ nem szivárgott ki.

A termékek árával kapcsolatban is sikerült információhoz jutni, az alábbi összegek sajnos csak 1000 darabos megrendelés esetén érvényesek:

Az AMD további processzorokat is piacra dob majd, a 8343-as egység ára 790 dollár lesz, a 8350-es processzorért 1025 dollárt kérnek el, a 8354-es modell 1190 dollárba, míg a 8356-os processzor 1550 dollárba kerül majd. Az utóbbi pár processzor pontos megjelenésének időpontja jelen pillanatban ismeretlen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward