Super Talent + Toshiba: UltraDrive DX SSD-k

Az SSD meghajtók piacán ismét különleges termékek jelentek meg, amelyek ezúttal a Toshiba és a Super Talent együttműködésének eredményeként jöhettek létre. Az újdonságok az SSD piac kínálatához képest kedvező áron kerülnek majd forgalomba és igen hasznos szolgáltatásokat kínálnak, amelyek  a felhasználók számára igen vonzóvá tehetik őket az adott szegmensben.

Super Talent + Toshiba: UltraDrive DX SSD-k

Az SSD meghajtók piacán ismét különleges termékek jelentek meg, amelyek ezúttal a Toshiba és a Super Talent együttműködésének eredményeként jöhettek létre. Az újdonságok az SSD piac kínálatához képest kedvező áron kerülnek majd forgalomba és igen hasznos szolgáltatásokat kínálnak, amelyek  a felhasználók számára vonzóvá tehetik őket az adott szegmensben.

A friss meghajtók nagy sebességgel és fejlett adatvédelmi technológiákkal próbálnak valami különlegeset felmutatni az egyre zsúfoltabb SSD szegmensben. Az UltraDrive DX sorozatú meghajtók a Toshiba vezérlőchipje köré épülnek és a Toshiba MLC típusú NAND flash chipjeit tartalmazzák. Ezeket az összetevőket a gyártó 128 MB-nyi gyorsítótárral és ECC támogatással spékeli meg, plusz fejlett wear leveling algoritmust is beleintegrált a termékekbe ,amely a cellák egyforma elhasználódását segíti. Az új SSD-k jelszavasan levédhetőek, valamint egy fejlett technológia segítségével képesek az illetéktelenek által kezdeményezett adatmozgások blokkolására is.

A fenti, igen vonzónak mondható eljárások nincsenek negatív hatással az írási- és olvasási sebességek alakulására. Az UltraDrive DX SSD meghajtók mindegyike képes elérni a 230 MB/s-os maximális olvasási- és a 180 MB/s-os maximális írási sebességeket. A friss adattárolókból 64 GB-os, 128 B-os, 256 GB-os és 512 GB-os modellek készülnek, amelyek sorrendben 219 dolláros, 439 dolláros, 719 dolláros és 1649 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerülnek forgalomba.

Az új termékekre a Super Talent két év garanciát vállal, az SSD-k szállítása már megkezdődött, így a jövő hét folyamán már az üzletek polcain is elkezdenek megjelenni az UltraDrive DX család tagjai.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward