Shuttle XPC H7 7800H: újabb Mini PC

A Shuttle, aki a kisméretű számítógép konfigurációk egyik legnagyobb gyártója, most újabb termékkel jelentkezik a piacon. A Vállalat legfrissebb újdonsága kifejezetten multimédiás célokra készült, a termék tökéletesen alkalmas a nagyfelbontású Blu-ray filmek lejátszására is. A Shuttle XPC 7800H névre keresztelt jövevény könnyen kezelhető, nagy teljesítménnyel áll a felhasználók rendelkezésére és a gyártó szerint egyszerűen bővíthető.

Shuttle XPC H7 7800H: újabb Mini PC

A Shuttle, aki a kisméretű számítógép konfigurációk egyik legnagyobb gyártója, most újabb termékkel jelentkezik a piacon. A vállalat legfrissebb újdonsága kifejezetten multimédiás célokra készült, a termék tökéletesen alkalmas a nagyfelbontású Blu-ray filmek lejátszására is. A Shuttle XPC 7800H névre keresztelt jövevény könnyen kezelhető, nagy teljesítménnyel áll a felhasználók rendelkezésére és a gyártó szerint egyszerűen bővíthető.

A Windows Vista operációsrendszerrel érkező termékben helyet kapott egy Blu-ray kombó meghajtó, egy 25 in 1 kártyaolvasó, valamint egy hibrid TV-tuner kártya egyaránt, de a kínálatból a WiFi adapter és a távirányító sem hiányzik. A rendszer a Shuttle XPC Barebone SN78SH7-es modell alapjaira épül, a sokoldalú gép 32,5 x 20,8 x 18,9 cm-es méretekkel rendelkezik.

A konfigurációt a vásárlók integrált GeForce 8200-as videó vezérlővel kapják kézhez, de a rendszerben található PCI Express x16-os bővítőhelynek köszönhetően bármikor leválthatjuk az integrált megoldást, és helyette használhatunk akár egy erősebb videokártyát is. A 915 euróba kerülő konfigurációban AMD Athlon 6000+ -os processzor,  2 x 1 GB-nyi DDR2-800 MHz-es rendszermemória, valamint egy 500 GB-os SATA 3 Gbps-os merevlemez foglal helyet. A készülék Blu-ray kombó meghajtóval és DVB-T/Analog Hybrid TV-tuner kártyával érkezik, ez utóbbihoz egy távirányítót is kapunk. A termék ezen kívül tartalmaz még egy 25 in 1 kártyaolvasót is, az operációsrendszer szerepét pedig egy Windows Vista Home Premium tölti be. A Shuttle kisméretű PC-je két FireWire csatlakozóval, gigabites ethernet vezérlővel, valamint egy nyolccsatornás integrált audió vezérlővel érkezik (Realtek ALC888DD).

Fontos megemlíteni azt a tényt is, hogy a Shuttle legújabb terméke az igényeinknek és a pénztárcánknak megfelelően szabadon testreszabható a gyártó oldalán található konfigurátor segítségével. A kis készülék alapára egyébként 582 euró, amiért cserébe integrált videó vezérlőt, 2 x 512 MB DDR2-800 MHz-es memóriát, valamint egy Athlon X2 4800+-os processzort és egy 320 GB-os SATA merevlemezt kapunk. Az alapárban nincs Blu-ray meghajtó, sőt, TV-tuner sem.

A Shuttle XPC H7 7800H már elérhető kereskedelmi forgalomban, remélhetőleg nemsokára hazánkba is megérkezik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward