Shuttle Mini-PC játékosoknak

Shuttle Mini-PC játékosoknak

A Shuttle új Mini-PC konfigurációt mutat be a hamarosan megrendezésre kerülő Cebit keretein belül: az újdonsággal a gyártó a játékos társadalmat kívánja célba venni, a kis készülék válogatott, minőségi alkatrészekből épül majd fel - állítja a gyártó. A Mini-PC a hőcső technológiára alapuló hűtési megoldásokkal lesz ellátva: az OASIS névre hallgató chipset hűtő alkalmatosság jó hatásfokkal, hangtalanul próbál hűteni a heat-pipe csöveknek köszönhetően.

Az XPC P2 3500G típusjelzésű modell az XPC Barebone SP35P2 alapjaira épül, a konfigurációban Intel Core 2 Quad Q600-as négymagos processzor, valamint négy darab minőségi DDR2-800 MHz-es memória modul található. Az adatok tárolásáról egy 750GB-os SATA II-es csatolófelülettel ellátott Samsung Spinpoint F DT HD753LJ merevlemez gondoskodik, a HDD 32 MB gyorsítótárral álla  felhasználók rendelkezésére. A rendszerben egy ATI Radeon HD 3870-es kártya lapul, amely elegendő teljesítménnyel bír a Dir3ctX 10-es játékok futtatásához - állítja a Shuttle.

A vállalat ujjlenyomat-leolvasót is mellékel a géphez, így a maximális biztonságra törekedő felhasználók számára is jó választás lehet a gépezet. A Mini-PC rendkívül szép dizájnnal, WiFi adapterrel, 25 in 1 kártyaolvasóval, DVD-íróval és Windows Vista operációsrendszerrel kerül forgalomba, az egység már megrendelhető. A Mini-PC felszereltségét szabadon módosíthatjuk a gyártó oldalán található varázsló segítségével, a Shuttle újdonságának ajánlott végfelhasználói ára 1450 euró, persze konfigurációtól függően ez az érték magasabb, illetve alacsonyabb is lehet, az összeg az itt bemutatott felszereltségre vonatkozik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward