Sharkoon Silent Eagle: univerzális hűtő

A Sharkoon egy új terméket jelentett be, amely nem más, mint egy univerzális processzorhűtő. A Sharkoon Silent Eagle ventillátorának lapátjai különleges mintázatot kaptak, ilyen mintát általában a golflabdákon találunk. A hűtőborda kialakítását a Xigmatek HDT-S1283 ihlette, a Sharkoon újdonságának alumínium rögzítői vannak, a hűtő talpazatát és a bordákat három darab "U" alakú heat pipe cső köti össze.

Sharkoon Silent Eagle: univerzális hűtő

A Sharkoon egy új terméket jelentett be, amely nem más, mint egy univerzális processzorhűtő, ami Socket 939-es és LGA 775-ös processzorfoglalathoz egyaránt passzol.. A Sharkoon Silent Eagle ventillátorának lapátjai különleges mintázatot kaptak, ilyen mintát általában a golflabdákon találunk. A hűtőborda kialakítását a Xigmatek HDT-S1283 ihlette, a Sharkoon újdonságának alumínium rögzítői vannak, a hűtő talpazatát és a bordákat három darab "U" alakú heat pipe cső köti össze.

A különleges ventillátor rezgésmentes gumi felfüggesztéssel bír, a ventilátor lapátjain látható golflabda-szerű mintázara a gyártó állítása szerint a kisebb turbulencia és a kisebb zajszint miatt van szükség.

A Silent Eagle Fan ventillátorának fordulatszámát az alaplap PWM modulja szabályozza, a fordulatszám 900 RPM-től 2000 RPM-ig terjed, a zajszint ennek megfelelően 16,4 dB és 25,2 dB között helyezkedik el. A ventilátor levegőszállítási teljesítménye 20,91 m3/h-tól egészen 64,29 m3/h-ig terjed, természetesen az érték fodulatszám függő . A még halkabb működés érdekében a Sharkoon vékony műanyag kerettel látta el a ventilátort, természetesen ebben a keretben van a kábeleknek is kialakított helyük.

A Sharkoon Silent Eagle Fan 77mm x 130mm x 100mm-es méretekkel rendelkezik, a processzorhűtő alkalmatosság ára mindössze 20 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward