Scythe: hűtsük passzívan a merevlemezt is!

A Scythe egy új termékkel jelentkezett a piacon: a különleges hűtési megoldásairól ismert gyártó most merevlemezekhez kínál hűtőalkalmatosságot. A Himuro fantázianévre hallgató újdonság teljes egészében alumíniumból készült, a fekete dizájnnal rendelkező újdonság tetszetősnek is mondható. Az egység 5,25 hüvelykes bővítőhelyre szerelhető be. A gyártó állítása szerint rejtett-módban is beépíthetjük a keretet, ekkor a helyén kell hagyni a bővítőhely takarólapját, így nem látszik a különleges hűtő eszköz.

Scythe: hűtsük passzívan a merevlemezt is!

A Scythe egy új termékkel jelentkezett a piacon: a különleges hűtési megoldásairól ismert gyártó most merevlemezekhez kínál hűtőalkalmatosságot. A Himuro fantázianévre hallgató újdonság teljes egészében alumíniumból készült, a fekete újdonság tetszetősnek is mondható. Az egység 5,25 hüvelykes bővítőhelyre szerelhető be. A gyártó állítása szerint rejtett-módban is beépíthetjük a keretet, ekkor a helyén kell hagyni a bővítőhely takarólapját, így nem látszik a különleges hűtő eszköz.

A merevlemezek hűtéséről sokan megfeledkeznek, pedig ezek az egységek is melegednek, így ha adatainkat sokáig biztonságban szeretnénk tudni, gondoskodnunk kell a hűtésükről. A HDD-ket általában 8 cm-es vagy 12 cm-es rendszerhűtő ventilátor mögé szokták beépíteni, már amelyik ház erre lehetőséget ad. A Scythe terméke egy különleges alternatíva azok számára, akik halkan szeretnék hűvösen tartani a merevlemezt, ventilátorok nélkül. Az egység 790 grammos súllyal bír, a merevlemezfejek és a HDD motorja által keltett rezgéseket a különleges, gumiból készült felfüggesztéssel próbálja csökkenteni a gyártó. A Himuro hűtési hatásfokával kapcsolatban nem szolgált információkkal a gyártó.

A különlegesség 3,5 hüvelykes SATA és PATA merevlemezekhez egyaránt használható. A Scythe terméke 132 x 178 x 41 mm-es méretekkel rendelkezik, ára várhatóan 19 euró körül fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward