Sandisk Sansa pendrive TV kimenettel

A Sandisk egy rendkívül ötletes pendrive-ot készül piacra dobni, amely 8 GB-os tárterülettel és újdonságként TV kimenettel álla  felhasználók rendelkezésére. Az eszköz már a tárterülete miatt is figyelemre méltó, ám a gyártó a TV kimenet segítségével kívánja még népszerűbbé és egyedibbé tenni termékét.

Sandisk Sansa pendrive TV kimenettel

A Sandisk egy rendkívül ötletes pendrive-ot készül piacra dobni, amely 8 GB-os tárterülettel és újdonságként TV kimenettel áll a  felhasználók rendelkezésére. Az eszköz már a tárterülete miatt is figyelemre méltó, ám a gyártó a TV kimenet segítségével kívánja még népszerűbbé és egyedibbé tenni termékét.

A Sandisk Sansa TakeTV névre hallgató pendrive még éppen megjelenés előtt áll, azonban a buy.com oldalának sikerült némi információhoz jutnia az újdonsággal kapcsolatban. A kis készülék tulajdonképpen egy 8 GB-os pendrive, amely USB csatlakozóba helyezve a TV kimenet segítségével képes a filmeket TV-re átjátszani. A készülékhez távirányítót is mellékel a gyártó a kényelmes kezelés érdekében, a pendrive DiVX XviD és MPEG-4 videó fájlokat képes kezelni, ezeket aztán 720x576 pixeles felbontásban továbbítja a TV-re, maximum 7 Mbps adatátviteli sebességgel.

Az egység rendkívül egyszerűen kezelhető, mégis nagyszerű szerkezet. A termék árával és elérhetőségével kapcsolatban a buy.com sajnos nem rendelkezik információkkal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward