Samsung DVD író 22x-es sebességgel

A Samsung bejelentette a világ eddigi leggyorsabb DVD-íróját, amely elképesztő 22x-es sebességgel képes megírni a DCD lemezeket. A vállalat újdonsága Super WriteMaster SH-S223-as típusjelzéssel rendelkezik, az újdonság számos hasznos technológia segítségével próbálja gyorsan és megbízhatóan írni a különböző korongokat.

Samsung DVD író 22x-es sebességgel

A Samsung bejelentette a világ eddigi leggyorsabb DVD-íróját, amely elképesztő 22x-es sebességgel képes megírni a DVD lemezeket. A vállalat újdonsága Super WriteMaster SH-S223-as típusjelzéssel rendelkezik, az újdonság számos hasznos technológia segítségével próbálja gyorsan és megbízhatóan írni a különböző korongokat.

A Samsung terméke az OverSpeed technológia segítségével a 16x-osan írható lemezeket akár 22x-esen is képes megírni, de a 8x-osan írható lemezek esetében is lehetőséget nyújt az akár 12x-es írási sebesség elérésére. A meghajtó 22x-es maximális sebességgel pörköli a DVD+/-R lemezeket, 12x-esen írja a DVD-RAM korongokat, de a DVD+R DL lemezek esetében képes akár a 16x-os írási sebesség elérésére is, míg a DVD-R DL adathordozókat 12x-es tempóban írja. A DVD+RW lemezek 8x-os, míg a DVD-RW lemezek 6x-os sebességgel készülhetnek a Samsung Super WriteMaster SH-S223-as meghajtójában.

A gyártó SATA csatolófelülettel látja el a terméket, különlegességként a meghajtóhoz megkapjuk a Samsung Live Update programját is, amely egyszerűen és gyorsan képes frissíteni a DVD-író firmware-ét Interneten keresztül. A Samsung SH-S223-as modellje a WriteMaster írókhoz hasonlóan számos speciális technológiával van felvértezve, amelyek között a SAT (Speed Adjustment Technology), a TAC (Tilt Actuator Compensation) és a Double OPC (Optimum Power Control) eljárások egyaránt megtalálhatóak. A gyártó állítása szerint az újdonság környezetbarát módon készül, valamint a termék rendelkezik RoHS minősítéssel is.

A Samsung Super-WriteMaster SH-S223 árával és várható magyarországi megjelenésével kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward