Ruffneck PC: a bombabiztos számítógép

Ruffneck PC: a bombabiztos számítógép

A Computer Dynamics egy meglehetősen szokatlan konfigurációt dobott piacra, amely tulajdonképpen falra szerelhető rendszer, amit főleg extrém körülmények között fognak majd alkalmazni a cég várakozásai szerint. A számítógép Ruffneck PC névre hallgat, képes ellenállni a szélsőséges hőmérsékleteknek, és bizonyos mértékben az ütéseknek és akár a robbanásoknak is.

A gép 15 collos érintőképernyővel van felvértezve, amelyet akár kesztyűben is kezelhetünk. A rendszerben 1,6 GHz-es Pentium M processzor, valamint 2 GB memória teljesít szolgálatot egy 40GB-os merevlemez társaságában. Opcióként akár SSD alapú tárolóegységgel is rendelhető az újdonság, így még ellenállóbbá tehető a készülék. A rendszer különleges házban kapott helyet, így a gép képes akár -4-től +60 fokos hőmérséklettartományban működni. A bombabiztos falra szerelhető konfiguráció 20,4 Kg-os súllyal rendelkezik, tehát nem spórolták ki belőle az anyagot, a gép méretét tekintve viszont alig nagyobb, mint egy Panasonic Toughboook.

A különleges konfiguráció árával kapcsolatban nincsenek információk, de a hadsereg számára valószínűleg mindenképpen jó vételnek ígérkezik majd a Ruffneck PC.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward