Riválist kap az ASUS Eee Keyboard PC-je?

Az ASUS billentyűzetbe épített komplett számítógép konfigurációjáról már hónapok óta tudunk, az időközben frissített rendszer főbb specifikációiról már be is számoltunk. A termék tervezett megjelenési időpontja egyre csak csúszik, ennek köszönhetően jelenleg még csak nem is sejthető, hogy mikor üdvözölhetjük végre az Eee Keyboard PC-t kereskedelmi forgalomban.

Riválist kap az ASUS Eee Keyboard PC-je?

Az ASUS billentyűzetbe épített komplett számítógép konfigurációjáról már nagyon régóta tudunk, az időközben frissített rendszer főbb specifikációiról már be is számoltunk. A termék tervezett megjelenési időpontja egyre csak csúszik, ennek köszönhetően jelenleg még csak nem is sejthető, hogy mikor üdvözölhetjük végre az Eee Keyboard PC-t kereskedelmi forgalomban.

Galéria megnyitása

Miközben az ASUS halogatja a piacra dobást, egy másik vállalat ötletet merített a koncepcióból és elkészítette saját, billentyűzetbe épített egybegép konfigurációját. A – nem túl meglepő módon – kínai vállalat Cross PC U510-es típusjelzéssel látta el termékét.  A billentyűzet jobb oldalán egy 5 hüvelykes képátlójú beépített LCD kijelző kapott helyet. A beépített kijelző nem ad ki képet magából, ha a rendszerre külső megjelenítőt kapcsolunk, azaz a szerkezet egy időben két megjelenítő kezelésére nem képes. A termék az ASUS megoldásához hasonlóan akkumulátor nélkül érkezik, a működéhez külön tápadaptert használ.

Galéria megnyitása

A konfiguráció belsejében egy 1,6 GHz-es Atom processzor, 2 GB-nyi rendszermemória, valamint egy 250 GB-os mobil merevlemez foglal helyet. A készülék ION platform köré épül, vagyis Nvidia GeForce 9400-as integrált video vezérlőt tartalmaz, ami minden tekintetben ütőképesebb az Intel integrált video vezérlőinél. A Cross PC U510-es modell WiFi adapterrel fel van szerelve, de az Eee Keyboard PC-vel ellentétben Wireless HD támogatást már nem tartalmaz.

Az újdonságot Windows XP operációs rendszerrel dobják piacra, a szerkezet ajánlott végfelhasználói ára 569 dollár. Arról, hogy a Cross PC U510 a nemzetközi piacon a jövőben elérhető lesz-e, és ha igen, mikor, egyelőre nem érkeztek hírek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap