Rekord: ASUS netbook 512 GB SSD-vel

Az ASUS legfrissebb netbookja első ránézésre nem tűnik különlegesnek: a készülék gyakorlatilag olyan, mint ha mindössze az S101-es típusú modell nagyobb kijelzővel ellátott változatáról lenne szó. Ez többé-kevésbé igaz is, no de nem ettől mondható rekordernek az ASUS legfrissebb netbookja.

Rekord: ASUS netbook 512 GB SSD-vel

Az ASUS legfrissebb netbookja első ránézésre nem tűnik különlegesnek: a készülék gyakorlatilag olyan, mint ha mindössze az S101-es típusú modell nagyobb kijelzővel ellátott változatáról lenne szó. Ez többé-kevésbé igaz is, no de nem ettől mondható rekordernek.

A gyártó S121-es típusjelzéssel ellátott terméke az első olyan szuper vékony notebook, amelyben nem kevesebb, mint egy 512 GB-os SSD adattároló foglal helyet. Az SSD egyébként a hírek szerint a Toshiba műhelyében készült. A nagykapacitású SSD-vel felszerelt rendszerben ezen kívül teljesen átlagos netbook összetevők foglalnak helyet: a kis készülék 12 hüvelykes képátlójú kijelzővel, 1,33 GHz-es órajelen ketyegő Atom processzorral és 1 vagy 2 GB memóriával kerül majd forgalomba. A termék ezeken kívül Bluetooth és WiFi támogatással is bír, ám az 512 GB-os SSD meghajtó miatt jóval magasabb árkategóriában foglal majd helyet, mint hagyományos, merevlemezzel felszerelt társai. A rekord kapacitással rendelkező SSD meghajtó alacsony fogyasztásával és nagy teljesítményével valamelyest ellensúlyozza majd a magas árat, de sokak számára így is elérhetetlen lesz az ASUS újdonsága.

Az ASUS S121-es netbookjának pontos megjelenésével és a készülék ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward