Razer rágcsáló limitált példányszámban

A Razer neve a legtöbb hardcore játékos számára ismerősen cseng: a gyártó igényes, minőségi egerekkel van jelen a piacon, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek a felhasználók körében. A vállalat legfrissebb terméke egy különleges egér, amelyet a gyártó kifejezetten a játékosok számára fejlesztett ki. Az újdonság csak limitált darabszámban lesz elérhető - állítja a gyártó.

Razer rágcsáló limitált példányszámban

A Razer neve a legtöbb hardcore játékos számára ismerősen cseng: a gyártó igényes, minőségi egerekkel van jelen a piacon, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek a felhasználók körében. A vállalat legfrissebb terméke egy különleges egér, amelyet a gyártó kifejezetten a játékosok számára fejlesztett ki. Az újdonság csak limitált darabszámban lesz elérhető - állítja a Razer.

A PAX 08 Razer DeathAdder névre hallgató egérben a Razer díjnyertes 3G-s Infrared szenzorja található, amelynek köszönhetően a termék rendkívül hirtelen mozdulatokra is kitűnően reagál. Az 1000 Hz-es Ultrapolling technológia segítségével az egér válaszideje 1 ms körül helyezkedik el, így ideális fanatikus játékosok számára is. A PAX 08 Razer DeathAdder érzékelője másodpercenként 6400 kép közvetítésére képes, az egység érzékelőjének felbontása 5,8 Megapixel. A terméket a Razer jobbkezeseknek ajánlja, az egér egyébként tökéletesen ergonomikus kialakítással bír, tehát használata minden bizonnyal kényelmes. A termék teflon talpakkal is el van látva a hangtalan és zökkenőmentes használat érdekében. A különleges egér 128 mm x 70 mm x 42 mm-es méretekkel bír. A rágcsálón 5 darab programozható gombot is találunk, amelyek Hyperresponse fantázianévvel vannak ellátva.

A Razer nem mindennapi egeréből összesen 400 darab készül majd, ám árával kapcsolatban egyelőre nem szolgált információkkal a vállalat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward