Radeon HD 5970 Mini-ITX házban? Megoldható!

A CES ugyan már véget ért, de a kiállításon látott sok-sok  érdekes termékről még mindig érkeznek az újabbnál-újabb információk. A legfrissebb hírek most egy különleges Mini-ITX házról szólnak, amely a SilverStone műhelyében készült: a pici kuckóba simán beépíthetjük az AMD két GPU-val felszerelt videokártya szörnyetegét, a Radeon HD 5970-es modellt.

Radeon HD 5970 Mini-ITX házban? Megoldható!

A CES ugyan már véget ért, de a kiállításon látott sok-sok  érdekes termékről még mindig érkeznek az információk. A legfrissebb hírek most egy különleges Mini-ITX házról szólnak, amely a SilverStone műhelyében készült: a pici kuckóba simán beépíthetjük az AMD két GPU-val felszerelt videokártya szörnyetegét, a Radeon HD 5970-es modellt is.

A gyártó Mini-ITX kínálatának legfrissebb és talán legkülönlegesebb tagja a SUGO SG07-es típusjelzést kapta. A termék kialakításának köszönhetően akár egy Radeon HD 5970-es videokártyával is felszerelhetjük a rendszert, de természetesen azok is megtalálhatják számításaikat a termékben, akik ennél jóval szerényebb videokártyát szeretnének használni HTPC építéséhez. A videokártya-erőmű kiegészítő hűtéséről és a rendszer szellőzéséről egy 180 mm-es átmérőjű ventilátor gondoskodik, amely előtt porszűrő is van.

A különleges házban a képek alapján egy ATX formátumú tápegység kapott helyet, amely az információk szerint 600W-os teljesítménnyel bír. A ház belsejében a DFI LanParty MI P55-T36-os alaplapján kívül egy Core i7-860-as processzor, 4 GB-nyi DDR3-as rendszermemória, egy slim optikai meghajtó és egy 3,5 hüvelykes merevlemez is helyet kapott. A ház oldallapján egy 80 mm-es ventilátor számára is kialakított helyet a gyártó, ez a légkeverő szintén porszűrő mögött foglal helyet.

Az újdonság előlapi csatlakozói között egy fejhallgató kimenetet és egy mikrofon bemenetet, valamint két darab USB csatlakoztót találunk. A SUGO SG07-ért 150 dollárt kell majd letenni az asztalra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward