PowerColor Radeon HD 5870 PCS++

A PowerColor videokártya kínálata egy új taggal bővült: a gyártó egy tuningolt terméket dobott piacra, amely a Radeon HD 5870 PCS++ típusjelzést viseli. Az egyedi, halk és hatékony hűtővel érkező termék színesíti a termékpalettát és jó alternatívát nyújt mindazoknak, akik a referencia modelleknél halkabb, de valamivel gyorsabb Radeon HD5870-esre szeretnének szert tenni.

PowerColor Radeon HD 5870 PCS++

A PowerColor videokártya kínálata egy új taggal bővült: a gyártó egy tuningolt terméket dobott piacra, amely a Radeon HD 5870 PCS++ típusjelzést viseli. Az egyedi, halk és hatékony hűtővel érkező termék színesíti a termékpalettát és jó alternatívát nyújt mindazoknak, akik a referencia modelleknél halkabb, és valamivel gyorsabb Radeon HD5870-esre szeretnének szert tenni.

A termék főbb specifikációit tekintve tökéletesen megegyezik az AMD referencia Radeon HD 5870-eseivel: a 40 nm-es csíkszélességgel készülő Cypress GPU 1600 stream processzort tartalmaz és 256-bites adatsínen keresztül kapcsolódik a fedélzeti memóriához. A termék DirectX 11-es, ATI Stream, ATI Eyefinity és CrossfireX támogatásokkal egyaránt bír. A videó kimenetek között egy DVI, egy HDMI és egy DisplayPort csatlakozót találunk.

Most jöjjenek a különbségek. A videokártya alkatrészeinek hűtéséről egy egyedi megoldás gondoskodik, ami 4 darab hőcsővel és egy 92 mm-es átmérőjű légkeverővel próbálja teljesíteni a rá bízott feladatot. A légkeverő 30 dB(A) alatti zajszinttel üzemel és 15 Celsius fokkal hűvösebben tartja a GPU-t, mint a referencia megoldások. Az új kártya GPU-ja 950 MHz-es órajelen üzemel, ami pont 100 MHz-cel magasabb, mint a referencia érték. Az 1 GB-nyi GDDR5ös típusú fedélzeti memóriához nem nyúlt a gyártó: a chipek a megszokott 4,8 GHz-es órajelen üzemelnek.

A PCS++ sorozatú Radeon HD 5870-es újdonság április 20-tól, azaz holnaptól kezdve lesz elérhető az üzletek polcain, ajánlott végfelhasználói ára pedig 449 dollár magasságában fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward