Pendrive borkedvelőknek

Egy rendkívül furcsa pendrive-ra lettünk figyelmesek, amelyet kifejezetten borkedvelő felhasználóknak készítettek. Az alkalmatosság 1 GB-os tárterülettel rendelkezik, a pendrive külalakjában egy minőségi bort tartalmazó borosüveg szakasztott mása. Természetesen a különlegességek sora ennyivel még egyáltalán nem ért véget, a java még csak most jön.

Pendrive borkedvelőknek

Egy rendkívül furcsa pendrive-ra lettünk figyelmesek, amelyet kifejezetten borkedvelő felhasználóknak készítettek. Az alkalmatosság 1 GB-os tárterülettel rendelkezik, a pendrive külalakjában egy minőségi bort tartalmazó borosüveg szakasztott mása. Természetesen a különlegességek sora ennyivel még egyáltalán nem ért véget, a java még csak most jön.

A "borosüveg pendrive" tartalmaz néhány képernyővédőt és háttérképet, amelyek mind-mind a borral kapcsolatosak, sőt, még csengőhangokat is elhelyezett rajta a gyártó. Találunk a meghajtón egy borkóstoló demót, amelyen Michael Rolland látható, a pendrive megvásárlásával lehetőségünk van a BeWineConnected klubba is belépni. Akinek ez még nem lenne elég, annak tartogat a gyártó még egy meglepetést: a pendrive-on egy Open Cellar nevezetű szoftver is található, amelynek segítségével a borgyűjteményünkhöz bármelyik számítógépen hozzáférhetünk, persze csak digitális formában.

A hardcore borkedvelőknek szánt alkalmatosság már kapható kereskedelmi forgalomban, a nem mindennapi pendrive-ért 50 dollárt kell letennünk az asztalra, ami átszámítva körülbelül 9.000 forintos összeget jelent.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward