P45-ös alaplap Gigabyte-módra

Az Intel P35-ös családjának útodai, azaz a P45-ös termékek előreláthatólag két hetet késnek majd a korábban bejelentett időpontokhoz képest, ám egyes gyártók kínálatában már most fellelhető egy-két P45-ös mintapéldány. A legfrissebb P45-ös deszka a Gigabyte műhelyében készült, az újdonság várhatóan június folyamán kerül forgalomba csak úgy, mint az összes többi gyártó P45-ös és G45-ös megoldása.

P45-ös alaplap Gigabyte-módra

Az Intel P35-ös családjának útódai, azaz a P45-ös termékek előreláthatólag két hetet késnek majd a korábban bejelentett időpontokhoz képest, ám egyes gyártók kínálatában már most fellelhető egy-két P45-ös mintapéldány (MSI, Foxconn). A legfrissebb P45-ös deszka a Gigabyte műhelyében készült, az újdonság várhatóan június folyamán kerül forgalomba csak úgy, mint az összes többi gyártó P45-ös és G45-ös megoldása.

A Gigabyte alaplapja GA-EP45-DS3P típusjelzéssel büszkélkedik, az újdonság P45-ös északi híddal és ICH10R déli híddal van felvértezve. A termék a 45 nm-es csíkszélességgel készülő Intel processzorok fogadásra is képes: az alaplap 1600 MHz-es FSB-vel és DDR2-1200-as memóriatámogatással áll a központi egység rendelkezésére. A Gigabyte újdonsága kék dizájnnal érkezik, az alaplap rendkívül jól fel van szerelve, már ami a bővítőhelyek számát illeti. A deszkán találunk három darab PCI Express 2.0 x16-os slotot, amelyek közül az egyik csak x4-es módban képes üzemelni. Az alaplap 6 darab SATA 3 Gbps-os porttal és két Gigabites hálózati csatlakozóval is el van látva. A termékez a gyártó három különleges mikrokapcsolóval is ellátta, ezek az egységek egyenként a bekapcsolásért, a resetért és a CMOS reset funkcióért felelősek.

A Gigabyte termékének pontos megjelenésével kapcsolatban egyelőre nincsenek információk, sőt, az alaplap várható végfelhasználói árával kapcsolatban sincsenek hírek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward