Ötletes Mini ITX ház a Lian Li kínálatában

Ötletes Mini ITX ház a Lian Li kínálatában

A Mini ITX konfigurációk esetében a megfelelő alaplap kiválasztása után a másik rendkívül nehéz döntést a számunkra ideális és persze megfizethető ház megtalálása jelenti. A Lian Li legfrissebb termékével pont a Mini ITX konfigurációt építő felhasználókra gondolt: a PC-Q7-es típusjelzéssel ellátott újdonság igényes kivitelben érkezik majd és rendkívül sok felhasználóbarát megoldást kínál, mindezt pedig viszonylag alacsony áron teszi.

A kis újdonsághoz a gyártó nem mellékel tápegységet, így annak beszerzése ismét csak a vállalkozó kedvű rendszerépítők feladata. A termék 193 x 208 x 208 mm-es méretekkel rendelkezik, így nem mondható túl kicsinek, legalábbis a Mini ITX mezőny többi tagjához képest. Az újdonság rendkívül jó tulajdonságokkal bír: a pici rendszereknek helyt adó házban teljes ATX méretű tápegység helyezhető el, maga a Mini ITX alaplap a termék belsejének jobb oldalán foglal helyet, így a szerelési munkálatok egyszerűen kivitelezhetőek.

A PC-Q7-es modell egy 3,5 hüvelykes merevlemez és egy 5,25" hüvelykes optikai meghajtót képes fogadni, a merevlemez esetében a gyártó gondolt a rezgésmentes rögzítésre is. Ha teljesen csendes rendszert szeretnénk és 2,5 hüvelykes SSD meghajtóban gondolkodunk, akkor is van lehetőség az adattároló zökkenőmentes rögzítésére, ugyanis a gyártó erre a célra az alaplap alatti részen alakított ki rögzítési pontokat. A gyártó szellőzőkkel látta el a ház jobb oldali részét, ami elegendőnek bizonyulhat a pici rendszerek számára aktív rendszerhűtő ventilátor alkalmazása nélkül is.

A Lian Li mérnökei külön kiemelik, hogy a normál méretű (ATX) tápegység használatával pénzt takaríthatnak meg a felhasználók, de ugyanez igaz a hagyományos asztali merevlemez és optikai meghajtó alkalmazása esetén is. A pici ház hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban is, a ház ajánlott végfelhasználói ára 69 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward