Ötletes külső dokkoló SATA merevlemezekhez

A Sharkoon egy meglehetősen furcsa, ám de nagyon ötletes termékkel jelentkezik a piacon: a gyártó egy nem mindennapi dokkolóegységet készített, amelynek segítségével egyszerűen és gyorsan kapcsolhatjuk a gépünkhöz meglévő 3,5 hüvelykes merevlemezünket. A gyártó újdonsága tulajdonképpen az előző változat továbbfejlesztett változata: az új készülék néhány extrával bővült, így még zökkenőmentesebb használatot ígér a vásárlók számára.

Ötletes külső dokkoló SATA merevlemezekhez

A Sharkoon egy meglehetősen furcsa, ám de nagyon ötletes termékkel jelentkezik a piacon: a gyártó egy nem mindennapi dokkoló egységet készített, amelynek segítségével egyszerűen és gyorsan kapcsolhatjuk a gépünkhöz meglévő 3,5 hüvelykes vagy 2,5 hüvelykes merevlemezünket. A gyártó újdonsága tulajdonképpen az előző változat továbbfejlesztett változata: az új készülék néhány extrával bővült, így még zökkenőmentesebb használatot ígér a vásárlók számára.

A Sharkoon SATA QuickPort Pro névre hallgató alkalmatossága notebook (2,5 hüvelyk) és asztali (3,5 hüvelyk) merevlemezek fogadására egyaránt képes. Az egységet két darab USB 2.0-ás csatlakozóval és egy eSata porttal vértezte fel a gyártó, így gyakorlatilag bármilyen rendszerrel könnyedén használhatjuk majd, csak rendelkezésre álljon legalább egy USB port. Az extrák között egy kártyaolvasó modul is található, amely a QuickPort Sata dokkoló előlapjába van beépítve. A kártyaolvasó segítségével egyszerűen írhatjuk és olvashatjuk az SD, SDHC és MMC/MS memóriakártyákat egyaránt.

Az ötletes SATA QuickPort Pro várhatóan rövid időn belül megjelenik a boltok polcain, a termék ára az előzetes információk szerint valamivel 40 euró alatt fog elhelyezkedni. Az újdonság magyarországi forgalmazásával kapcsolatban sajnos még nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward