Olcsóbb HD-DVD meghajtó Xbox 360-hoz

Olcsóbb HD-DVD meghajtó Xbox 360-hoz

Nemrégiben igen nagy mozgolódás indult meg a HD-DVD piacon: először a Toshiba HD-A3-as HD-DVD lejátszójának ára csökkent egészen 149,99 dollárig, most pedig a Microsoft határozott úgy, hogy az Xbox 360-hoz kapható HD-DVD meghajtójának árát mérsékli, így a készülék most már 129,99 dolláros áron vásárolható meg.

Az Xbox 360-as HD-DVD meghajtójának ára a készülék megjelenésekor 199 dollár volt, majd ez az összeg a tavalyi év nyarán 179,99 dollárra mérséklődött, de december folyamán számos on-line áruházban kaphattuk meg a meghajtót 129,99 dollárért cserébe. Az alacsonyabb ár mellé a Microsoft 5 darab ingyenes HD-DVD filmet is biztosít, ahhoz, hogy a filmeket megkapjuk, ki kell töltenünk egy regisztrációs ívet, majd ki kell választanunk a 15-féle cím közül a számunkra legmegfelelőbb ötöt. Az akció kizárólag azok számára elérhető, akik 2007. október 1-e és 2008. február 28-a között vásároltak/vásárolnak HD-DVD meghajtót meglévő Xbox 360-asukhoz.

A HD-DVD tábor akciói érthetőek, hiszen a Warner - aki az egyik legnagyobb kiadó az "otthoni filmek" piacán - úgy döntött, hogy nem támogatja tovább a HD-DVD formátumot, tehát a jövőben kizárólag Blu-ray korongokon adja ki az általa forgalmazott filmeket, így a gyártó tulajdonképpen aláírta a HD-DVD szabvány halálos ítéletét. Napjainkban a HD-DVD mögött filmkiadók közül a Universal és a Paramount áll, míg a Blu-ray formátum mögé a Sony, Fox Disney, Lionsgate és a Warner sorakozott fel

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward