Olcsó noteszgépeket tervez az MSI

A Micro-Star International legfrissebb tervei között szerepel, hogy a vállalat belép az olcsó PC-k, illetve egészen pontosan az olcsó noteszgépek piacára. A vállalat első olcsó, belépő szintű noteszgépe legkorábban az idei év júniusában láthatja meg a napvilágot, ha minden az előzetes tervek szerint alakul.

Olcsó noteszgépeket tervez az MSI

A Micro-Star International legfrissebb tervei között szerepel, hogy a vállalat belép az olcsó PC-k, illetve egészen pontosan az olcsó noteszgépek piacára. A vállalat első olcsó, belépő szintű noteszgépe legkorábban az idei év júniusában láthatja meg a napvilágot, ha minden az előzetes tervek szerint alakul.

Az első belépő szintű MSI noteszgép az Intel 45 nm-es csíkszélességgel készülő Shelton processzorára épül majd, a kis gép 7 hüvelykes kijelzővel lesz felvértezve. Az újdonság Linux operációsrendszerrel érkezik, a készülék várható végfelhasználói ára , megközelítőleg 308 dollár körül alakul a jövőben. Jelen pillanatban a noteszgép Windows XP-vel felvszerelt példánya is készülőben van, a terméket még most is javában tesztelik.

Annak ellenére, hogy az MSI első olcsó noteszei Intel processzorral kerülnek forgalomba, a vállalat tárgyalásokat folytat at AMD-vel is egy későbbi sikeres együttműködés reményében. Az MSI a termékek megjelenése előtt az igények felmérésén munkálkodik: a cég állítása szerint ha az igények nem közelítik meg az elvárható szintet, akkor a kis noteszgépek megjelenése későbbi időpontra tolódik, ám ezzel kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward