Nvidia: új kártyákhoz új driver jár

Az Nvidia legfrissebb csúcskártyái végre hivatalosan is hódító útjukra indultak, ám hogy a kártyákban rejlő teljesítmény a felhasználók ki is tudják használni, a gyárt elkészítette legfrissebb GeForce meghajtóprogramját, amely már teljes mértékben támogatja a GTX 280-as és GTX 260-as egységeket.

Nvidia: új kártyákhoz új driver jár

Az Nvidia legfrissebb csúcskártyái végre hivatalosan is hódító útjukra indultak, ám hogy a kártyákban rejlő teljesítmény a felhasználók ki is tudják használni, a gyártó elkészítette legfrissebb GeForce meghajtóprogramját, amely már teljes mértékben támogatja a GTX 280-as és GTX 260-as egységeket.

A GeForce 177.35s verziószámmal rendelkező meghajtóprogram természetesen rendelkezik WHQL minősítéssel, azaz nem béta, hanem végleges verzió. Az új szoftverben nem csak a GTX 260-as és GTX 280-as modellekhez, de az nForce 780a SLI és 750a SLI integrált videó vezérlővel ellátott megoldásokhoz is kínál támogatást és újdonságokat a gyártó.

A meghajtóprogram segítségével a GTX 260-as és GTX 280-as kártyák esetében mostantól egy GPU-s módban és SLI-ben egyaránt élvezhetjük a DircetX 9 előnyeit, valamint Vista operációsrendszeren a DirectX 10-et, a szoftver OpenGL, valamint háromutas SLI támogatással szintén rendelkezik. Vista operációsrendszeren a meghajtóprogramnak köszönhetően használható a CUDA (Compute Unified Device Architecture) technológia. Az új ForceWare a HybridPower technológia alkalmazását most már lehetővé teszi a GTX 280-as , GTX 260-as, nForce 780a SLI és nForce 750a SLI modellek esetében is. Az Nvidia System Tools névre hallgató kis segédprogramjának köszönhetően nyomon követhetjük a GPU hőmérsékletét, valamint tuningolhatjuk is azt.

Az új GeForce elérhető Windows XP 32- és 64-bites, valamint Windows Vista 32- és 64-bites rendszerekhez egyaránt, a számunkra megfelelő változatot az alábbi hivatkozások segítségével választhatjuk ki.

GeForce 177.35 WHQL (Windows XP 32bit)

GeForce 177.35 WHQL (Windows XP 64bit)

GeForce 177.35 WHQL (Windows Vista 32bit)

GeForce 177.35 WHQL (Windows Vista 64bit)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward