Nvidia notebook driverek hibrid SLI támogatással

Az Nvidia háza tájáról újabb érdekes hírek érkeztek, amelyek ezúttal a nagyvállalat notebook meghajtóprogramjaival kapcsolatosak. Az új, egyelőre csak béta változatban elérhető szoftver a mobile GeForce videó vezérlőkhöz kínál az eddigieknél jobb kompatibilitást, de ezen kívül néhány újítást is kínál a felhasználók számára. A cég az új, béta verziós meghajtóprogramok megjelenésekor kiemelte, hogy betartotta korábbi ígéretét, amely szerint negyedévente új driverrel jelentkezik a notebook felhasználók számára.

Nvidia notebook driverek hibrid SLI támogatással

Az Nvidia háza tájáról újabb érdekes hírek érkeztek, amelyek ezúttal nem a cég gyenge pénzügyi teljesítményével, hanem a nagyvállalat notebook meghajtóprogramjaival kapcsolatosak. Az új, egyelőre csak béta változatban elérhető szoftver a mobile GeForce 7-es sorozatú videó vezérlőkhöz kínál az eddigieknél jobb kompatibilitást, és néhány újítást a felhasználók számára. A cég az új, béta verziós meghajtóprogramok megjelenésekor kiemelte, hogy betartotta korábbi ígéretét, amely szerint negyedévente új driverrel jelentkezik a notebook felhasználók számára.

A 179.48-as verziószámmal ellátott béta drivercsomag Windows XP és Windows Vista operációsrendszerekhez egyaránt elérhető, természetesen 32- és 64-bites változatokban is hozzájuthatunk az újdonsághoz a gyártó hivatalos weboldalán keresztül.

Az új kiadás - mint már említettük - főként a GeForce 7-es sorozatú mobil grafikus processzorokhoz kínál fejlettebb kompatibilitást, és egyúttal elérhetővé is teszi a termékekhez a Hibrid SLI technológia támogatását is. Eddig ezt a technológiát csak a GeForce 9M család tagjainál lehetett használni, egészen máig. Ha már szóba kerültek a 9M sorozat tagjai, az új meghajtóprogram számukra is tartogat fejlesztést: a driver csomag a GeForce 9400M sorozatú integrált videó vezérlők támogatását is magában foglalja.

Érdemes a meghajtóprogrammal óvatosan bánni, ugyanis az Nvidia közleménye szerint a szoftver a BenQ Joybook S42, Dell Vostro, Fujitsu, Fujitsu Siemens Amilo Xi 3650, Lenovo ThinkPad, és a  Sony VAIO noteszgépekkel nem működik együtt. Érdekes egy helyzet, de ez van.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward