MSI WindBox: vékony kivitel, passzív hűtéssel

Az MSI legújabb termékének segítségével könnyedén építhetünk olyan konfigurációt, ami látszólag csak egy monitorból áll, ám mégis komplett rendszernek felel meg. Az MSI WindBox egy pici nettop, amely méretének és a VESA rögzítő keretekkel való kompatibilitásának köszönhetően könnyedén felszerelhető a különböző monitorokra, amelyeken jelen vannak a VESA interfész rögzítéséhez szükséges furatok. A pici WindBox nem csak kis méretével, de csendes működésével is hódíthat majd: a gyártó újdonsága passzív hűtéssel van ellátva.

MSI WindBox: vékony kivitel, passzív hűtéssel

Az MSI legújabb termékének segítségével könnyedén építhetünk olyan konfigurációt, ami látszólag csak egy monitorból áll, ám mégis komplett rendszernek felel meg. Az MSI WindBox egy pici nettop, amely méretének és a VESA rögzítő keretekkel való kompatibilitásának köszönhetően könnyedén felszerelhető a különböző monitorokra, amelyeken jelen vannak a szükséges furatok. A pici WindBox nem csak kis méretével, de csendes működésével is hódíthat majd: a gyártó újdonsága passzív hűtéssel van ellátva.

A vállalat közleményében szereplő egyik képen pont láthatunk egy olyan megoldást, ahol a pici nettop egy monitorra csavarozva pózol. A megoldás hátránya a valódi egybegépekhez képest az, hogy a videó- és tápkábel elhelyezése nem olyan esztétikus. Az MSI WindBox egyébként rendkívül vékony, nagyjából úgy néz ki, mint egy összecsukott noteszgép, és mérete is hasonló.

A WindBox a passzív hűtését és elegáns kinézetét leszámítva specifikációk tekintetében tökéletesen beleillik a napjainkban forgalomban lévő nettopok körébe. A termék egy Intel Atom N270-es processzorral, 945GSE lapkakészletre épülő alaplappal, valamint 1 GB DDR2-es memóriával rendelkezik. A rendszer 802.11g WiFi adapterrel, 100 Mbps-os Ethernet vezérlővel és egy analóg videó kimenettel van ellátva. Az MSI a rendszerben elhelyezett adattároló megoldással kapcsolatban egyelőre nem árult el részleteket, mindössze az tudható, hogy az alaplap SATA 3 Gpbs-os porttal van ellátva, mint bármelyik másik nettop alaplapja. A közlemény ezen kívül arról tesz említést, hogy a rendszer egy széles hűtőbordával van felszerelve, ami lehetővé teszi a ventilátor nélküli működést is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward